Uncategorized

Impresii 7

învăţător, Gh.Lazăr, Bărcăneşti, Prahova

Chiar doream să cunosc mai bine sistemul finlandez despre care am auzit că este unul din cele mai performante din Europa şi principiile pe care se bazează

Aş fi dorit mai multe amănunte despre ce se predă efectiv la clasă ,care este programa , orarul, cum îşi organizează profesorul ora, ce urmăreşte etc. mai ales la clasele primare.

Oricum am avut un mare avantaj că am participat la aceste cursuri şi mai ales mulţumesc pentru suportul de curs.

 Limba şi litaratura engleză, Şcoala cu clasele I-VIII, Coşereni, Ialomiţa

Felicitări pentru ideea de a organiza Şcoala de vară! Toate materialele primite sunt excelente. Am reuşit să urmăresc o parte dintre lucrările live şi le-am găsit interesante şi instructive. Faptul că se putea intra online a fost o idee foarte bună, dar erau destui care abordau subiecte  nu prea “”drăguţe””( cel puţin cât am urmărit eu) în loc să pună întrebări lectorului. Sistemul de învăţământ finlandez pare a fi foarte bine gândit şi n-ar fi rău dacă şi la noi s-ar structura la fel. Aştept cu nerăbdare următoarea ediţie!

O vara minunata!

 Limba engleză, Spreading EDUCATION, Prahova

Transmisiunea live a Şcolii de vară Educaţia merită! a fost o mare surpriză, întâi pentru că mai participasem la astfel de traininguri online dar toate fuseseră transmise din SUA sau Canada, dar niciodată din Europa, cu atât mai mult România şi mai apoi pentru că s-a reuşit extinderea sa de la 3 zile la întreaga perioadă de desfăşurare a şcolii. În plus faţă de tot ce am experimentat până acum, am avut prilejul de a avea la îndemână suportul de curs, fapt care mi-a facut mai uşoară înţelegerea celor discutate. Îi felicit şi pe cei care s-au ocupat de aspectul tehnic pentru viteza de reacţie avută la fiecare problemă semnalată. În încheiere vă mulţumesc pentru prilejul oferit şi sunt convinsă că anul şcolar viitor va fi îmbogăţit cu profesori mai deschişi la nevoile cursanţilor lor.

 profesor înv. primar şi preşcolar, Şc. Nr. 2 „I.H.Rădulescu”, Ialomiţa

Bună ziua,

Mă bucur că ne oferiţi  această posibilitate de a ne exprima punctul de vedere în legătură cu acţiunile Şcolii de vară. Deşi m-am înscris numai la anumite sesiuni, mărturisesc că am urmărit aproape toate cursurile.

Mi-a plăcut tot ceea ce am văzut/audiat, lăsând  de-o parte micile probleme legate de transmisie, scuzabile, de altfel.

Mi-a plăcut modul de abordare a problemelor, activizarea cursanţilor, schimbul de experienţă, faptul că s-au dat suporturi de curs.

Mi-a plăcut tematica aleasă şi faptul că s-a pus accent pe experienţa personală a formatorilor şi a cursanţilor.

Mi-a plăcut că am putut comunica şi noi, cei on line cu formatorii şi cu alţi cursanţi on line.

Mi-au plăcut formatorii. Şi, asa cum am mai spus, (am mai trimis un e-mail), ca una care am participat la cursuri organizate sub egida Fundaţiei ,,Dinu Patriciu” (nevoi emergente) apreciez în mod deosebit pregătirea şi implicarea formatorilor.

Mi-aş dori să particip şi eu la astfel de cursuri şi să fiu informată din timp în legătură cu astfel de acţiuni.

Felicitări!

S-ar putea să-ți placă și...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *