Uncategorized

Impresii 9

Matematica, Şcoala de Arte şi Meserii Marginea, Suceava

Am urmărit cu mare interes toate cursurile de la Şcoala de vară ”Educaţia merită”.

Modelul de învăţământ finlandez, modelul Şcolii Internaţionale din Cluj sunt exemple de bune practici care mă vor inspira în demersul didactic.

Am învăţat noi metode active de predare şi evaluare, modalităţi de a-mi îmbunătăţi comunicarea atât cu elevii cât şi cu părinţii, comunitatea.

M-am convins, încă o dată, că o educaţie eficientă este educaţia care are în centrul atenţiei elevul.

Vă mulţumesc că mi-aţi oferit şansa să  particip  aceste cursuri. Am învăţat multe lucruri noi şi interesante care voi încerca să le folosesc, din toamnă, la clasă.

manager de proiecte educaţionale, Dreamcatchers Romania/Edulier, Bucureşti, sector 1     

O idee excelentă, low cost, ca orice idee inovativă cu probleme de sunet/imagine, o echipă care a implementat mereu pusă pe soluţionat rapid problemele ivite, acţiune rapidă de update, trimis suporturi de curs, etc. Un mod plăcut de a asista din fotoliu la aşa Şcoală de vară! Mulţumim!

Limba şi literatura română, C.N.”Andrei Mureşanu”, Bistriţa-Năsăud           

Bună ziua,

Deoarece nu am decât 11 ani vechime în învăţământ,consider că a fost un câştig extraordinar faptul că am putut beneficia de aceste informaţii.

Practic nu am urmărit în direct decât cursul de vineri, dar am răsfoit suportul de curs pe care mi l-ati trimis şi  am observat că multe metode voi putea să le aplic nu doar la specialitate, ci şi la dirigenţie, care, după părerea mea, rămâne o artă a comunicării.

Sincer , mi-am salvat toate informaţiile şi chiar dacă nu sunt în măsură să vă felicit, vreau să vă spun că vă sunt recunoscătoare.

Multumesc!

S-ar putea să-ți placă și...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *