paravan cada
Retail

In tabara

Anul asta copilul meu a mers prima data in tabara…Nu va spun ce agitatie a fost cu inscrierea care, la noi, incepe undeva din iarna. Inca de atunci trebuie sa cauti, sa te interesezi ce tabere exista, care ofera conditii mai bune, ce programe educationale pun la dispozitia copiilor, ce fel de insotitoare au, cat de pregatite sunt ele si, nu in cele din urma, cat de scumpa este toata distractia! Toata agitatia asta ii costa pe parinti niste luni de alergatura, nervi, cautarea unor relatii care sa te introduca la…sau la…pentru a mai sari un pic peste birocratia omniprezenta in aceasta tarisoara.

A fost aleasa, in cele din urma, o tabara de fite pentru ca asta e trendul. Mergem ca mustele spre orice are reclama, imagine, referinte de la inspectorat sau de la parintii care si-au dus odraslele acolo si au fost multumiti.

Campusul are un aspect modern si te cucereste de la prima vedere datorita parcului maret care il inconjoara si aleilor frumos pietruite cu dale mari de piatra, lucru care te face sa te gandesti la casutele din povesti locuite de pitici si zane. Curtea e mare si spatioasa, cu multe locuri de joaca in care fantezia constructorului se vede la fiecare pas.

Peste tot, decoratiuni placute, masute si scaunele viu colorate, ca pentru pitici, jucarii, tablouri cu imagini din povestile noastre, dar si cele ale lumii. Patuturile, aliniate in asteptarea copiilor, sunt, de asemenea, impodobite cu imagini intens colorate din basme si povesti de pretutindeni.

Grupurile sanitare sunt si ele foarte moderne si dau o nota aparte de curatenie prin calitatea si aspectul lor alb imaculat. Aveau cazile dotate chiar si cu paravane cada.

Per total, tabara isi merita renumele, cel putin la prima vedere, prin aspectul ei ingrijit si personalizat, astfel incat sa te simti ca acasa, printre piticii de varsta ta.

Prima zi a fost si pentru el, ca si pentru noi, parintii care l-am insotit, o incantare, mai ales ca aici urmeaza sa petreaca trei saptamani in care ne dorim sa se simta bine alaturi de ceilalti copii. Dupa care, iar incepe nebunia cu scoala, un nou semestru, manuale, caiete, ghiozdane, hainute noi si, bineinteles, reintalnirea cu doamna invatatoare. Care anul acesta a fost alaturi de ei si in tabara, lucru care a contribuit foarte mult la consolidarea relatiei cu micutii.

S-ar putea să-ți placă și...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *