La palavre

Incalzire pentru cel mic

In vara cand ma aflam cu casa in renovare am mers in vizita la cativa amici. Dupa ce am savurat o cafea impreuna acestia s-au gandit sa imi dea o idee si sa modific incalzirea in casa pentru ca se apropia venirea pe lume a primului copil si toti stim ce fac copii cand sunt mici, se joaca pe pardosea, pe parchetul rece. Indiferent cant ne-am chinui noi sa ii facem caldura in camera parchetul tot o sa fie rece. Ce idee mi-au dat amici mei, sa apelez la o firma care monteaza incalzirea in podea si ofera si un proiect pentru asa ceva, e usor de zis aaa bagi cateva tevi sub parchet si gata este cal, insa nu e asa. Am aflat ca se monteaza anumite repartitoare pe instalatie de unde poti mari sau scade peronal intensitatea caldurii dar si repartitoare care redirectioneaza ele caldura in fucntie de presiune si de nevoie.

Am fost foarte incantat de idee asa ca i-am intrebat cu ce firma au montat pentru ai contacta si pentru a-mi oferi si mie o solutie de inalzire, acestia mi-au zis ca mai multe detalii pot afla pe patimar.ro si tot de acolo pot lua numarul de contact al acestora.

Ajuns acasa i-am aratat si sotiei pe internet despre ce aflasem, incantati i-am contactat pe cei de la platimar iar acestia au fost dispusi sa se deplaseze pana la locuinta noastra pentru a ne oferi un proiect dar si pentru achizitionarea si montarea incalzire in parchet. Incalzire in podea am pus in toata casa mai putin in baie unde vine gresie. Acum cand a venit iarna vad ca solutia aleasa a fost una perfecta iar costurile nu au crescut, din contra acestea mi se par mai mici din cauza faptului ca se pastreaza mai mult caldura in casa iar centrala nu trebuie sa fiarba apa cum facea anii trecuti ci e suficient sa o incalzeasca foarte putin pentru a ajunge iar la temperatura dorita, spre exemplu anul trecut plateam undeva la 750 de ron pe caldura iar  acum am facut socoteala ca o sa ajunga undeva la 500 de ron, o economie semnificativa di un confort sporit, nu voi mai fi nevoit sa dau bani pe medicamente sau sa duc grija ca cel mic se joaca pe jos.

Sfatul meu, daca aveti copii si tineti la sanatatea celor mici, faceti aceasta investitie, o sa isi scoata bani in primele doua ierni si veti avea si o viata sanatoasa.

S-ar putea să-ți placă și...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *