La palavre

Infidelitatea in cuplu….

Mintea barbatilor e ca un burete imbibat cu mullta imaginatie si fantezie care o data stors se umezeste iar  si iar. Si chiar daca nu multi isi recunosc si-si impartasesc fanteziile acestea clar exista si sunt doar de ei cunoscute sau  cel mult partenerele lor.

Cei mai multi care nu reusesc sa-si depaseasca timiditatea apeleaza la servicii oferite la colt de strada si aici stiti bine la ce ma refer sunt acele doamne de moravuri usoare care se ofera pe tava pentru o suma modica.

Alta solutie ar fi sa mearga la un salon specializat pe  erotic massage , acesta din urma  se poate termina cu un act sexual sau nu in functie de pretul platit si serviciile alese.

Asa isi potolesc babatii fanteziile in cazul in care acasa nu primmesc intotdeauna ceea ce isi doresc .

De aici bineinteles decurg o sumedenie de probleme in cuplu , cum ar fi: infidelitatea, monotonia, rutina. Degeaba unul dintre parteneri este disponibil sa ofere cat de mult poate daca celalalt nu este capabil sa primeasca sau pur si simplu nu il multumeste.

O data ce descoperi o bautura noua mai buna , mai gustoasa renunti automat  la cea veche care déjà si-a schimbat gustul in ultimul timp si nu te mai satisface la fel de mult. Exact asa este si in cuplu.

Fie ca vine din partea lui sau ca vine din partea ei , o data atinse alte placeri si experimentate des , formeaza in partea  opusa un mare gol, care se lasa de cele mai multe ori cu o despartire.

Sunt cupluri in care partenerii isi cunosc unul altuia fanteziile , le accepta si relatia lor de dragoste merge inainte ani buni sau poate chiar o viata. Insa acolo unde nu exista comunicare sau poate partenerii nu se satisfac unul pe celalalt asa cum si-ar dori cu adevarat si se multumesc pentru moment cu putin, cu timpul relatia lor sexuala devine monotona si plictisitoare.

Din acel moment unul dintre ei pleaca sa-si caute perechea  in alta parte , fie un best friend, o persoana pe care o vede pentru prima data intr-un club , undeva la un party  sau de ce nu la un salon specializat si capabil sa ofere astfel de servicii la preturi destul de ridicate .

Insa cand placerile trebuie musai satisfacute romanul e dispus sa-si cheltuie si ultimii bani  chiar daca asta inseamna sa-si lase copilul nemancat sau casa neingrijita. Dar  vina nu apartine numai unuia singur. Persoana inselata trebuie sa-si puna un mare semn de intrebare pentru ca ceva lipseste cu siguranta in relatia lor. iar problema e la ei.

E clar ca celalat vrea mia mult sau cineva i-a cazut cu tronc .Toate astea trebuie taiate de la radacina .

O relatie bazata pe minciuna si infediltatate asa va ramane pentru totdeauna. Sunt total impotriva lor si cred ca fiecare partener merita o a doua sansa sau dreptul de a incerca in alta parte cu consimtamantul amandurora bineinteles si un final decent si respectuos , decat minciuna, tristete dureri si dezamagiri zi de zi.

S-ar putea să-ți placă și...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *