laptop sh
Diverse Tehnologie

Joburi ce implica publicarea online

A scrie si a publica online reprezinta in momentul de fata un domeniu ce antreneaza din ce in ce mai multi adepti. Exista in zilele noastre persoane care lucreaza cu norma intreaga ca si content writeri, bloggeri sau copywriteri. Este si aceasta o modalitate de a face bani si poate cel mai convenabil lucru este si faptul ca astfel de joburi pot fi facute si din confortul propriei locuinte.

Content writer – daca vei face cateva cautari online, vei afla ca multe site-uri sunt in cautare de astfel de persoane care sa le aduca tot timpul pe site continut nou, unic si relevant. Ai libertatea de a alege dintre subiecte extrem de variate si primesti ca si plata o anumita suma de bani pentru fiecare articol.

Copywriting – implica scrierea de materiale publicitare (continut pentru flyere, brosuri, continut pe site-uri etc.) care sa ajute la promovarea produselor si serviciilor unei companii. Datorita cresterii utilizarii internetului, multe business-uri se bazeaza pe copywriting ca si strategie separata de marketing.

Blogging – o optiune aleasa de tot mai multi. Pentru a deveni blogger, nu ai nevoie de cunostinte avansate de programare, ci doar cunostinte de baza in utilizarea internetului. Te inregistrezi apoi pe o platforma gratuita de bloguri si incepi sa scrii. Blogul il poti personaliza dupa bunul plac, ii poti alege teme, imagini, stiluri in functie de preferinte. Odata ce incepi sa scrii si incepi sa atragi tot mai multi cititori, chiar firmele si companiile vor deveni interesate sa te plateasca pentru a le publica materiale publicitare sau articole pe blog. Si din blogging se pot castiga bani, chiar destul de multi, insa este nevoie desigur si de dedicare si perseverenta.

Un alt tip de job pentru o persoana obisnuita cu postarea online ar fi cea de a scrie articole tehnice. Un astfel de redactor tehnic – daca poate fi denumit asa – interpreteaza materiale si texte stiintifice si le transpune intr-un limbaj ce poate fi inteles chiar de persoane care nu au cunostinte aprofundate in domeniul respectiv.

Astfel de joburi pot fi ideale pentru studenti, pentru femei casnice sau pentru orice alta persoana care nu este angajata ori care vrea sa isi completeze veniturile cu o sursa suplimentara. Banii castigati din asta sunt destul de frumosi, un astfel de job fiind destul de cautat intre cele ce pot fi gasite strict in domeniul online.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *