La palavre

La spital

Ieri dimineata am ajuns la urgente din cauza unei cronice renale . Aveam dureri groaznice asa ca mi-am luat inima in dinti si m-am prezentat la camrea de garda a spitalului judetean. Am ajuns la spital si norocul a facut ca pe tura sa fie o veche cunostinta care m-a si luat in primire. M-a pus la ecograf, unde a observat ca o pietricica s-a desprins de la rinichi si a plecat spre vezica.

M-a pus pe un pat la urgente si mi-a administrat tratament intramuscular pentru ca nu a reusit sa imi gaseasca venele dupa care am plecat acasa. Aseara m-au apucat iar durerile si am decis iar sa merg la spital norocul a facut sa dau tot de el si de doctorita care au avut grija de mine pe zi asa ca am scapat de statul in triaj .M-au luat iar, au chemat o asistenta care intra in tura de noapte si i-au trasat sarcina sai aiba grija de mine si ca trebuie sa imi puna o perfuzie cu mai multe medicamente.

Din cate am inteles era cea mai priceputa asistenta in descoperirea venelor. Mi-a facut mainile ciur, nu am sintit nimic, intr-un final a reusit sa imi prinda o vena pe care a montat branula. Dupa ora 22 am plecat si am reusit sa inchid si eu ziua cu spitalul. Sepr si ma rog sa nu mai ajung prea curand.

S-ar putea să-ți placă și...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *