La spital

Ieri dimineata am ajuns la urgente din cauza unei cronice renale . Aveam dureri groaznice asa ca mi-am luat inima in dinti si m-am prezentat la camrea de garda a spitalului judetean. Am ajuns la spital si norocul a facut ca pe tura sa fie o veche cunostinta care m-a si luat in primire. M-a pus la ecograf, unde a observat ca o pietricica s-a desprins de la rinichi si a plecat spre vezica.

M-a pus pe un pat la urgente si mi-a administrat tratament intramuscular pentru ca nu a reusit sa imi gaseasca venele dupa care am plecat acasa. Aseara m-au apucat iar durerile si am decis iar sa merg la spital norocul a facut sa dau tot de el si de doctorita care au avut grija de mine pe zi asa ca am scapat de statul in triaj .M-au luat iar, au chemat o asistenta care intra in tura de noapte si i-au trasat sarcina sai aiba grija de mine si ca trebuie sa imi puna o perfuzie cu mai multe medicamente.

Din cate am inteles era cea mai priceputa asistenta in descoperirea venelor. Mi-a facut mainile ciur, nu am sintit nimic, intr-un final a reusit sa imi prinda o vena pe care a montat branula. Dupa ora 22 am plecat si am reusit sa inchid si eu ziua cu spitalul. Sepr si ma rog sa nu mai ajung prea curand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *