Stiri

Lucrarile de renovare – planul casei, un proiect gandit in cele mai mici detalii cat timp #stamacasa

 

Este timpul sa stam acasa. Pandemia de coronovirus a impus aceste restrictii de circulatie astfel ca petrecem poate mai mult timp ca oricand stand in locuinta. Este si timpul oportun sa incepem sa facem planuri, dat fiind ca renovarile sunt ample si au nevoie de dedicare si atentie la detalii.

Ce tine de instalatii electrice, termice, sanitare sunt elemente, produse regasite la Shop Einstal. In varianta online, acest eshop permite doritorilor sa faca achizitiile necesare fara efort. Chiar si daca vorbim de produse masive, mari si grele, acestea vor fi livrate la destinatie – centrale, calorifere etc.

Inceperea planului de reamenajare si renovare – ce trebuie sa stii

Poate ca ar fi mai bine de pornit cu un plan, desi pe parcurs pot sa apara si factori care schimba povestea. Socoteala din targ nu se potriveste cu cea de acasa spune o vorba. Iata ce timp estimativ dau specialistii pentru anumite lucrari de interior:

Pentru schimbarea instalatiilor electrice cu tablou electric cu tot – maximum 3 zile.

Schimbarea instalatiei sanitare si a celor termice – in total 2 zile.

Pentru a schimba tamplaria din casa – una sau maximum 2 zile.

Pentru lucrari la pardoseala, sa spunem dorinta de a instala incalzirea sub pardoseala, aici depinde daca mai este nevoie si de sapa si apoi de timpul necesar pentru ca aceasta sa se usuce. In medie, vorbim despre 10 zile, ulterior montarea instalatiei si la final parchet, gresie, dupa caz, alte 2- 3 zile.

Mai pot folosi din elementele anterioare?

Pentru ca totul se invarte in jurul costurilor, desigur ca tendinta este de a gasi calea mai ieftina. Atentie insa, materialele ieftin vin cu riscul de a fi nevoie sa reinvestiti. De asemenea, mana de lucru ieftina poate fi riscul de a avea la final o lucrare indoielnica si dupa tot deranjul sa vedeti ca peretii nu sunt perfect drepti nu este tocmai finalul fericit la unei lucrari.

Valorificarea unor elemente va fi posibila intr-o oarecare masura. Insa depinde si de context. Pot fi folosite din nou caloriferele, dar daca a fost instalat si un sistem de incalzire in pardoseala de asemenea, atunci lucrurile se schimba; oricum media de folosire este de 10 ani, depinzand si de modul in care sunt intretinute. Altele noi pot fi recomandate. La www.shop-einstal.ro avantajul diversitatii de produse face ca oricine sa gaseasca o varianta optima si privind pretul.

La Shop Einstal cei interesati regasesc optiuni privind tot ce tine de instalatiile termice si sanitare. Daca nu este vorba de renovari, atunci de schimbari precum cea de apometru ar fi bine sa fie luata in calcul. Mai ales acum cand sunteti mai mult acasa, daca la contorizarea consumului vi se pare exagerat de mult, ar fi bine de luat in calcul conformitatea apometrului.

Armaturi, tevi, fitinguri, sisteme de filtrare, chiar si dispozitive electrice sunt parte din oferta acestui magazin. Pentru ca timpul permite mai mult ca niciodata poate, acum ne vom orienta spre lucrarile din casa.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *