persoana de succes
Diverse La palavre Sfaturi

Lucruri pe care oamenii de succes NU le fac

persoana de succesUn citat celebru spune ca singurul loc in care succesul este inainte de truda (eforturi depuse prin munca) este alfabetul. In oricare alta situatie, trebuie sa muncesti pana a ajunge la succes. Calea nu este una tocmai dificila, tot ceea ce trebuie sa faci este sa iti canalizezi eforturile in directia corecta, sa ai incredere in tine, iar apoi doar cerul este limita. Ce nu trebuie sa faci in cazul in care a obtine succes este misiunea ta afli in continuare.

Persoanele de succes nu se cramponeaza niciodata de esecuri. Dimpotriva, orice nereusita o abordeaza intr-o maniera pozitiva, ca o invatatura, ca pe o experienta ce poate fi imbunatatita. Niciodata un esec nu reprezinta pentru o persoana de succes un motiv de a renunta.

Gelozia si invidia cu siguranta nu sunt atribute ale persoanelor de succes. In locul acestora, este favorizata competitia si entuziasmul de a ajuta pe oricine le cere ajutorul si indrumarea, chiar daca intr-o oarecare masura acele persoane vor ajunge la un moment dat sa aiba si mai mult succes.

Aprecierea este ceva ce nu cauta toata lumea, iar persoanele de succes se inscriu in aceasta lista. Muncind pentru a obtine succes, nu trebuie sa astepti de fiecare data laude pentru ceea ce ai reusit sa obtii, ci trebuie sa mergi in continuare mai departe, sa iti urmezi calea.

O persoana de succes nu se lasa bantuita de greselile din trecut. Traiesc prezentul si muncesc pentru a dobandi beneficii viitoare, insa totusi tin cont si de experientele trecute, din care au avut de invatat.

Neatentia la critici poate sa rastoarne toata constructia efectuata pentru succes. Orice critica este privita ca binevenita de persoanele de succes, pentru ca nu exista niciodata un singur punct de vedere corect, sau lucruri care sa nu poata fi imbunatatite.

Alte lucruri pe care nu le fac oamenii de succes este sa nu isi respecte angajamentele asumate sau sa intarzie. Daca te regasesti in toate aceste trasaturi, inceputul este unul promitator. Continua!

S-ar putea să-ți placă și...