NextAdvertising.ro
La palavre Servicii/Constructii Sfaturi Tehnologie

Miturile care circula in jurul conceptului de SEO, explicate de expertii NextAdvertising.ro

Cel mai probabil fiecare dintre noi a auzit despre SEO, insa in ce masura este notiunea acestui termen apreciata in mod corect, este greu de spus. De fapt, exista cateva idei eronate sau confuze cu privire la serviciile de optimizare SEO care circula si baga in ceata unele persoane. Este vorba despre asa zisele mituri cu privire la SEO pe care am decis sa ti le impartasesc si tie, sau mai bine spus, sa te pun la curent cu ceea ce reprezinta cu adevarat aceasta modalitate de marketing online. Mentionez ca am primit cateva informatii de la expertii NextAdvertising.ro.

Un expert SEO este un programator

Este departe de adevar, pentru ca exista programatori care, desi au auzit de SEO, nu stiu “cu ce se mananca” aceasta modalitate de promovare a site-urilor. Sa fii specialist SEO nu inseamna numai sa cunosti limba engleza si sa te princepi putin la IT. Presupune o baza solida de cunostinte in domeniul marketing-ului si sa ai stofa de psiholog, in sensul ca numai daca te pui in locul consumatorilor vei intelege nevoile lor si le vei oferi solutii pe masura.

Daca apelezi la SEO te vei pozitiona in top in numai cateva zile

Poate ca prin modalitatile ilegale folosite in anii trecuti acest lucru era posibil. In 2018 a devenit aproape imposibil sa trisezi si sa pacalesti algoritmii motoarelor de cautare precum Google. Ba chiar cel mai probabil te vei trezi si cu o sanctionare, in urma constatarii utilizarii de strategii de promovare neagreate de motoarele de cautare.

Recomandarea celor de la NextAdvertising.ro este sa stai departe de agentiile care iti promit rezultate uimitoare peste noapte sau ca pagina ta va ajunge in top numai dupa cateva zile. Rezultate eficiente si performante se obtin in timp, asta este valabil in orice situatie. Deci inarmeaza-te cu rabdare si fii sigur ca rezultatele nu vor intarzia sa apara, daca ai facut o alegere inteleapta in privinta externalizarii serviciilor de acest fel.

Continutul poate fi si preluat, important este sa bifezi existenta lui

Este esential sa ai un continut original, informatii folositoare, nu copy-paste de prin alte locuri. Continutul este un factor decisiv in procesul de evaluare a calitatii website-ului. Iar daca este accesibil publicului larg si disponibil de pe toate device-urile, inseamna ca ai reusit sa creezi un site calitativ. In fond, asta este sarcina oricarui expert SEO preofesionist.

Serviciile SEO fac parte din marketingul online al unei afaceri de succes?

Nu mai este niciun secret ca toate marile companii isi doresc o prezenta cat mai vizibila in mediul online. Avand in vedere cat de mult simplifica Internetul totul, prea putini sunt cei care isi mai doresc sa alerge prin Mall-uri la vanat de reduceri si oferte. Acum la o simpla cautare pe Google afli tot ce vrei si, de cele mai multe ori, mai mult decat atat.

Competitia online devine tot mai apriga, insa nu exista scoli care sa instruiasca marketerii companiilor. Asta este principalul motiv pentru care multi nu au habar despre ce presupune cu adevarat marketingul online.

Solutia o vine odata cu externalizarea serviciilor de marketing catre o agentie specializata, precum NextAdvertising.ro. Astfel, vei reusi sa iti asiguri o pozitie buna pe prima pagina pe Google, motorul de cautare ce detine, conform unor studii, in tara peste 93% din cota de piata. Fara doar si poate, romanii il prefera.

De asemenea, rezultatele sunt mult mai usor de cuantificat decat cele rezultate in urma reclamelor televizate, panourilor publicitare, etc. Exista indicatori in acest sens care arata numarul de vizitatori ai site-ului, rata de conversie, precum si directia in care trebuie dirijate resursele financiare pentru ca investitia sa fie una pe deplin satisfacatoare.

In speranta ca am reusit sa le lamuresc cu privire la ceea ce presupun serviciile SEO, recomandarea mea ramane tot NextAdvertising.ro – agentie ai carei experti mi-au oferit si informatiile anterioare – pentru profesionalism, seriozitate si nu il ultimul rand, preturi rezonabile.

S-ar putea să-ți placă și...