La palavre

Modificare in baie

Au inceput pregatirile pentru renovarea baii, cum nu aveam cum sa dau bir cu fugiti cum fac atunci cand se gandeste scumpa mea sotie sa faca curatenie generala a trebuit sa stau si sa dau o mana de ajutor. Nu ca m-as pricepe la renovari sau la ceva bun dar la demolari  sunt primul. Pentru inceput m-am apucat sa dau jos faianta, sa tai instalatia de apa pentru construirea alteia noi de catre un instalator. La partea electrica nu prea am ce sa ii fac eu, acolo imi este frica sa ma bag asa ca voi apela la serviciile unui electrician, pentru a schimba vechea instalatie electrica dar si montarea a catorva spoturi luminoase, montarea noii instalatii pentru boiler, acesta din urma are nevoie de o instalatie tapana si care trebuie sa fie legata direct la tabloul principal.

Cel mai greu o sa imi fie sa scot cada veche din fonta, aceasta cantarind cateva zeci de kilograme iar spatiul de manevra este unul foarte mic unde cu greu vom incapea doua persoane. Pe seara sotia a zis ca imi ofera o pauza:)) , iar daca tot am pauza a zis ea ca am face bine sa ne urcam in masina si sa mergem la dedeman, ca sa vada ce gresie si faiata vom cumpara. Am ajuns acolo, m-a chinuit doua ore prin magazin fara sa cumparam nimic. I-a placut foarte mult un anume model de gresie, dar a zis ca inca nu e cazul sa cumparam gresia ca sa ocupam spatiul cu ea de acum, o vom cumpara peste doua zile cand se termina balamucul cu demolatul si isi termina si domnul electrician treaba.

Pe seara am ajuns acasa si i-am zis ca ma intind putin pentru ca sunt foarte obosit, pai credeti ca m-a lasat mult. Dupa zece minute a venit la mine si mi-a zis ca eu nu mai fac nimic in casa si sa pun mana sa o ajut la treburile din casa. Explodam, ca sa nu o enervez pentru ca este in ultima luna de sarcina, am zis OK si m-am ridicat din pat. Dupa o ora de stres oferit de catre sotia mi-a zis hai sa mergem la dedeman iar ca sa luam gresia. Cand am auzit-o imi venea sa o strang de gat. De ce mama naibi nu am cumparat de prima data, sau ii place sa imi dea stres maxim. Eu inteleg ca femeile in timpul sarcinii sunt mai nervoase dar de ce ne chinuie pe noi, cu ce suntem noi vinovati ca sa suportam acest chin?

Ce mai era sa zic, m-am imbracat si am plecat spre dedeman scotand fum pe narii dar fara sa ii comentez ei ceva, mai pot rezista o luna pana o sa se termine calvarul. Parca a presimtit, cand am ajuns acolo am constatat ca acestia vandusera aproape toate pachetele de gresie si ca mai aveau fix cat ne trebuia noua, pentru prima data a folosit si stresul acesta oferit de catre nevasta la ceva altfel am fi ramas fara acel model de gresie.

Pentru prima data cred ca a fost bun stresul oferit.

S-ar putea să-ți placă și...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *