Diverse

Neoprenul, materialul ce sustine procesul de slabire – in varianta de la Clessidra

 

Un material usor, moale, ce se intinde fara efort si adopta forma corpului pe care il imbraca, neoprenul este popular pentru efectele pe care le are vizavi de procesul de slabire. Stimuleaza cu succes arderera grasimilor, subtierea tesutului adipos, motiv pentru care este astazi atat de popular.

Hainele din neopren, in diversele lor variante, sunt o recomandare si din partea eshop-ului Clessidra, specializat in comercializarea de lenjerie modelatoare, produsa de nume columbiene renumite in aceasta industrie.

Prin ce se evidentiaza aceste produse si cand este recomandata purtarea lor?

Scopul hainelor confectionate din neopren este unul foarte bine determinat – ajuta la intensificarea transpiratiei din timpul antrenamentelor in mod deosebit, ajutand astfel la modelarea trupului. Creeaza acel efect de sauna ce favorizeaza procesul de slabire.

Colectia neopren de la Clessidra este alcatuita din pantaloni lungi si scurti, veste cu sau fara maneci, dar si in centuri, toate de dimensiuni variate. La baza acestora sta neoprenul bidirectional, un material de o calitate premium, recunoscut pentru succesul cu care ajuta la intensificarea transpiratiei. Este deci un material cu efect termic puternic, ideal pentru a fi purtat in timpul activitatilor sportive, in ideea de a arde mai eficient depunerile adipoase.

Totodata un astfel de echipament ajuta si la imbunatatirea circulatiei sanguine – este, daca putem spune asa, un plus pe care il aduc. Alaturi de acest beneficiu putem mentiona si efectele sale asupra procesului de slabire, precum si modul in care favorizeaza eliminarea toxinelor din organism.

Ceea ce trebuie inteles cu privire la echipamentele din neopren este faptul ca sunt eficiente doar in sala de fitness, respectiv acasa sau oricand desfasurati activitati fizice.

Cum actioneaza? Echipamentele favorizeaza transpiratia adundenta, precum si o circulatie accelerata, deci oricine le poarta simte o senzatie de caldura la nivelul pielii. Prin deschiderea porilor sunt eliminate mai eficient si usor reziduurile din organism. Pe scurt, nu e recomandat si e complet ineficienta purtarea hainelor din neopren la cumparaturi, spre exemplu, cand stati prin casa.

Desi sunt cazuri in care producatorii supraevalueaza impactul pe care purtarea lor il au asupra corpului, cu siguranta ca este o categorie de produse modelatoare eficiente. Gradul de eficienta insa va fi diferit de la o persoana la alta, atat in functie de metabolism, cat si de intensitatea efortului depus.

Ideea de a reduce din centimetri din talie este cu atat mai abordata in prag de primavara. Oricine se viseaza intr-o silueta de invidiat, chiar daca un astfel de rezultat presupune implicare, efort, munca, retinere de la mancarurile nesanatoase. Atunci cand activitatile fizice sunt insotite de purtarea hainelor din neopren, zonele vizate par sa prinda mai repede conturul dorit. Bineinteles, asta nu inseamna ca este o schimbare care va fi evidenta peste noapte.

Descopera colectia din neopren pe care o propune Clessidra online, analizeaza ofertele si modelele disponibile, in functie de zona corpului in care te intereseaza sa pierzi din tesutul adipos si pregateste-te sa pui in aplicare planul de slabire. Nu mai e mult pana cand zilele calduroase vor veni!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *