La palavre

Nunta in Basarabi

 

După ce-am scris părerea mea despre film, te-ai aruncat asupra mea de parcă EU ţi-am făcut ţara de nimic.

După ce-am scris părerea mea despre film, te-ai aruncat asupra mea de parcă EU te-am făcut înapoiat cu vreo 30 de ani faţă de România.

După ce-am scris părerea mea despre film, te-ai aruncat asupra mea de parcă EU am prezentat Chişinăul ca un sat, iar locuitorii ca pe nişte boşorogi.

După ce-am scris părerea mea despre film, te-ai aruncat asupra mea de parcă EU am arătat un poet din Moldova cu poezii de clasa 1.

După ce-am scris părerea mea despre film, te-ai aruncat asupra mea de parcă EU ţi-am prezentat nunta ca o adunare de tâmpiţi care vin doar la beţie.

După ce-am scris părerea mea despre film, te-ai aruncat asupra mea de parcă EU ţi-am făcut toate femeile curve.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

După ce a apărut batjocura realizată de postul de televiziune CBS din SUA, te-ai revoltat, nu?

După ce a apărut batjocura realizată de postul de televiziune CBS din SUA, ai spus că toţi americanii sunt porci şi că nu ştiu o iotă despre situaţia noastră?

După ce a apărut batjocura realizată de postul de televiziune CBS din SUA, ai zis că nu mai crezi în sondaje, nu?

După ce a apărut batjocura realizată de postul de televiziune CBS din SUA, te-ai gândit dacă eşti, într-adevăr atât de porcos şi alcoolic, nu?

După ce a apărut batjocura realizată de postul de televiziune CBS din SUA, ţi-a trecut prin cap: da’ ruşii beau mai mult, nu?

După ce a apărut batjocura realizată de postul de televiziune CBS din SUA, nu te-ai gândit că acelaşi lucru l-a făcut şi Nuntă în Basarabia, nu?

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Cum zic englezii: EAT THIS!

S-ar putea să-ți placă și...