La palavre

Nunta

De ce ai nevoie de gheata carbonica pentru nunta?

Nunta, cu toate ca este un moment special si unic, este cel mai stresant moment din viata celor doi miri, de aceaia cred ca se si zice ca nunta o faci doar o data in viata. Nunta poate fi organizata in mai multe feluri, in functie de buzunar dar si de dorintele mirilor, unele cupluri isi doresc o nunta clasica, altele viseaza la ceva extravagant iar cele romantice vor sa aiba o nunta de poveste. Indiferent de ce petrecere de nunta vrei, vei avea nevoie de trei ingrediente ca nunta sa fie perfecta chiar daca mancarea sau localul nu este prea OK.

Primul ingredient pentru nunta este muzica, ai nevoie de cineva care sa faca lumea sa se distreze, sa se simta bine, sa faca meseni sa se ridice de la masa si sa joace, sa ii faca sa uite ca ei nu au venit acolo sa manance ci pentru distractie.

Cel de-al doilea ingredient este bautura, fara o bautura buna nu ai facum mai nimic cu formatia. Ai nevoie de o bautura buna atat pentru dame dar si pentru domni.

Cel de-al treilea ingredient, dar care nu se poate servi fara cel de-al doilea, este gheata carbonica. Daca esti descurcaret si iti dai silinta poti gasi gheata carbonica ieftina.

Haideti sa vorbim putin despre ce putem face din aceasta gheata carbonica sau mai bine zis gheata uscata care este cea mai simpla modalitatea de a adauga un plus de “wow” petrecerii.

Pentru primul dans al mirilor se poate folosi o masina o masina de greu, aceasta masina cu fum greu functioneaza cu gheata carbonica, s-a renuntat de mult la vechile masini cu fum care puteau provoca intoxicatii, aceasta masina poate fi folosita chiar si in spatii inchise pentru ca nu mai este nociva pnetru oameni. Gheata carbonica poate fi folosita la receptie sau la primirea invitatilor pentru a fi servita cu orice bautura, bautura devenind o atractie. Gheata carbonica atunci cand se topeste nu lasa urme de apa si nici nu dilueaza bautura, ea se transforma in fum si da un efect fascinant paharelor.

Gheata carbonica poate transforma o petrecere banala intr-un eveniment de neuitat, dar si alt motiv pentru a folosi aceasta gheata este ca ea este mai ieftina fata de alte efecte speciale cu rezultate asemanatoare, ea se poate livra pentru nunta sub doua forme, blocuri de gheata carbonica pentru masina cu fum folosita la primul dans al mirilor si pereti de gheata pentru a servi bauturile . Am uitat sa va spun ca din gheata carbonica sau din gheata uscata se poat sculpta diverse forme iar acestea sa fie asezate pe mesele pentru bufet suedez iar masa o sa arate ca intr-un palat de gheata.

Singurul inconvenient ar fi ca cu aceasta gheata trebuie sa fii atent ca sa nu intre direct in contact cu pielea, nu este nevoie de pregatiri speciale insa trebuie sa lucrezi cu ea cum se este si igenic.. nu cum se servea vechea gheata direct cu mana . Cu siguranta eu voi alege pentru nunta  gheata carbonica.

S-ar putea să-ți placă și...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *