La palavre

O secunda imortalizata

Anul acesta am hotarat sa fac marele pasi si sa ma insor. In luna august am avut cununia civila, am ales sa facem cununiile separat pentru ca asteptam si un bebe. Am zis sa ne trecem in acte inainte de nasterea copilului pentru a nu aparea pe certificatul copilului parinti cu nume diferite.

La cununie am avut noroc de vreme foarte frumoasa cu toate ca anul acesta a fost unul cu o vreme mai ciudata din cauza careia ne-am anulat inclusiv concediul la mare unde am vazut ca mai mereu scaldatul era interzis si zilnic auzeam la stiri ca murea cate o persoana innecata.

Cununia a fost una restransa cu cei apropiati pentru ca nu se merita ca sa facem doua petrecrei. Una pentru cununia civila si a doua petrecere si cea mai mare la cununia religioasa. In schimb am ales ca la ambele sa avem un fotograf nunta, cineva specializat care sa stie cum si unde sa ne rapeasca cele mai pretioase secunde din viata. Nu toti cei care au un aparat foto stiu si sunt priceputi sa faca asa ceva chiar daca au fost dornici si si-au achizitionat aparate foarte performante. Daca nu stii sa faci o poza  aceasta o sa iasa la fel ca poza unui telefon mobil.

Cel ales de mine si de catre sotia a fost Constantin Butuc, un fotograf profesionist cu aparatura pe masura si cu un portofoliu bogat care stie cum sa lucreze cu lumea si cand sa imortalizeze cele mai pretioase clipe din viata.

Tot cu el am stabilit sa ne faca fotografiile de nunta, atat noua cat si invitatior. Vrem ca fiecare invitat sa fie pozat alaturi de noi la intrare si in loc de marturii sa poata primi acea poza si sa o pastreze amintire cu noi. Chiar daca este putin mai scump fata de marturii ideea cu fotografiile este mult mai frumoasa. Am uitat sa va zic ca fotografiile de la intrare am ales sa fie alb negru pentru efectul oferit .

Sper ca acest lucru sa ii impresioneze dar sa le si pastreze ca o amintire placuta. Despre nunta nu vreau sa va povestesc prea multe, va pot spune ca localul este pe malul unui fluviu cunoscut din tara noastra iar privelistea este una superba. Nunta o sa fie in aer liber dar vom avea si un cort in cazul in care vremea nu o sa tina cu noi.

 

S-ar putea să-ți placă și...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *