La palavre

Oglinda sufletului

Vorbeam cu sotia cat de mult am inceput sa evoluam si noi ca stat. Lumea a inceput sa vada multe lucurui cu alti ochii. Pana acum cativa ani eram inca un stat fost comunist cu peisaje gri, parca aveam capastru si nu prea faceam nimic pentru a ne distanta si noi cu pasi repezi de catre comunism. Pentru a privi catre occident si a incerca sa copiem si noi lucrurile bune facute de ei. Cum am primit unda verde in libera circulatie prin Europa au inceput sa se auda numai lucruri rele despre noi din cauza anumitor etnii, dar pe langa aceste lucruri rele am inceput sa ne evidentiem si cu lucuri bune.

Am trimis tineri la diverse concursuri europene de IT sau de aerospactiale sau chiar concursuri de dans. Dansul la fel ca si restul materiilor cred ca ar trebui sa fie introdus in materia scolara. Pe langa un corp sanatos am avea si o minte sanatoasa. Dar nu cred ca cei din ministerul invatamantului o sa se grabeasca ca sa faca astfel de demersuri. Pentru ei este mai important cum sa faca sa fure si ei un ban din saracitul minister educational.

Sfatul meu e ca pana se vor gandi sa introduca dansul in orarul celor mici poti incerca sa iti inscrii copilul la o scoala de dans sau pe inpasidedans.ro, aici gasesti lectii de dans Bucuresti , nu e nevoie sa iti duci copilul departe de casa cum era in cazul celor care alegeau sa devina gimnasti. Acum copilul tau poate creste alaturi de tine , dar poate face si un sport iar cultura copilului se va imbogati, o sa invete sa comunice, o sa invete sa aiba un partener de dans, o sa invete sa lucreze in echipa si sa nu fie un singuratic cu probeleme de adaptare.

Pe langa toate acestea corpul copilului tau o sa fie unul sanatos si care o sa se dezvolte mult mai bine fata de al unui copil de aceiasi varsta care nu practica nici un sport. Trebuie sa invatam sa nu ne mai gandim doar la noi si la problemele noastre. Copilul pe care l-ai conceput ca sa ii oferi un viitor frumos si sa fie oglinda sufletului tau, nu trebuie abandonat si lasat sa isi rateze viata sau sa fie un copil nesanatos. Noi trebuie sa gandim si sa actionam cand ei sunt mici, sa incercam sa le formam un viitor, sa ii invatam ce este bun in viata.

 

S-ar putea să-ți placă și...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *