Tehnologie

Alege sa iti incalzesti locuinta prin intermediul panourilor radiante de la ElectricSun!

Indiferent de anotimp, dar in concordanta cu vremea capricioasa, casa ta are nevoie de sistem de incalzire ce trebuie sa functioneze la capacitate maxima. Ai nevoie de o atmosfera placuta in casa ta in orice perioada a zilei sau a noptii. Un sistem de incalzire este cel reda confortul in intreaga locuinta.

Tot mai populara si mai placuta de public este incalzirea electrica prin panouri cu infrarosu. Iti recomand sa le alegi pe cele de la ElectricSun. Probabil te intrebi de ce, ei bine, pentru calitatea aparte pe care o au, rezistenta in timp si gradul optim de functionare.

Gama larga de unde il poti alege pe cel perfect pentru tine

In cadrul magazinului Ecojoy se regasesc o mutitudine de tipuri si modele de sisteme de incalzire electrice prin panouri radiante. Insa, cum il alegi pe cel potrivit pentru tine? In cele ce urmeaza iti voi detalia cateva dintre caracteristice acestora.

  • Incalzire electrica prin intermediul panourilor cu infrarosu 103x63x2 cm

Alege sa beneficiezi de incalzire electrica cu panouri radiante ElectricSun, brand consacrat pentru calitatea aparte a sistemelor. Ce caracterizeaza acest sistem de incalizire? Ei bine:

  • Consuma cu 20% – 50% mai putin decat sisteme clasice

-Randamentul este de 98%

– dispui de ganratie 5 ani – durata medie de utilizare este de 25 de ani

-nu consuma oxigen si nu emite gaze toxice

– nu prezinta riscuri de incendiu, explozie, electrocutare sau alte accidente

– faptul ca este de culoare alba ii permite sa se integreze mult mau usor in decorul locuintei tale

Aceasta este perfect conceput pentru a incalzi o incapere deoarece prezinta o putere de 600W, 960W, 1200W. Poti sa ai doua sau chiar mai multe panouri intr-o incapere sau poti opta pentru unul mai mare fara sa-ti fie frica de consumul curentului electric.

  • Panou electric de incalzire infrarosu 120x103x2cm

Acesta este o idee mai mare ca dimensiune, dar si ca putere (1200W). Poate incalizi, de asemenea incaperea in care este pozitionat. Ce il caracterizeza? Exact aceleasi lucruri ce il caracterizeaza si pe cel caracterizat ulterior. Diferenta o face puterea acestuia, evident mai mare.

Placile panoului pot atinge temperaturi intre 90 – 125⁰C – ideal pentru o incalzire rapida a locuintei. Recomandat este sa il montezi pe tavan, cat mai central, cu latura mica spre geam.

Este ideal pentru apartamentul sau casa ta, baie, bucatarie, holuri, sufragerie, birou, magazin, depozite, saune si asa mai departe. Nu iti va strica design-ul locuinte datorita faptului ca este de culoare alba, va fi aproape invizibil daca tavanul sau peretii tai sunt si ei albi.

In cadrul magazinului online gasesti si alte modele si tipuri pe langa cele enuntate anterior, toate sub certificarea calitatii. Alege-l pe cel ce ti se potriveste tie dar si locuintei tale si bucura-te de confortul pe care il meriti. Acceseaza acum https://www.ecojoy.ro/ si lasa-te purtat printre produsele diverse din magazin.

S-ar putea să-ți placă și...