Diverse Retail Sfaturi

Parcurgerea distantelor lungi – un chin uitat in trecut

Mersul este una dintre acele activitati zilnice atat de repetitive incat ajungem sa nici nu mai fim constienti ca o realizam. Seara, cand ne pregatim de odihna incepem abia sa ne dam seama cat de mult am mers de-a lungul zilei. Abia atunci stam sa ne gandim si ce incaltaminte am purtat de-a lungul zilei. Daca raspunsul este incaltamintea ieftina, din imitatie de piele, e si normal ca toate aceste senzatii de disconfort sa fie mult intensificate.

Totusi, cum se face ca atunci cand picioarele noastre se simt confortabil intr-o pereche de incaltaminte barbati nu ne intrebam carui fapt se datoreaza aceasta senzatie eliberatoare? Pana la urma, mersul pe distante lungi, in jungla de beton a oraselor, nu poate sa fie asigurata in confort deplin de orice pereche de pantofi. Nu orice incaltaminte, fie aceasta si de firma, poate sa fie atat de blanda cu picioarele si articulatiile noastre, precum una creata din piele de cea mai buna calitate, de mestesugari iscusiti.

Ar trebui sa incepem sa acordam mult mai multa importanta lucrurilor pe care le purtam, mai ales in cazul incaltamintei. O bluza de calitate ceva mai indoielnica nu va crea niciodata atat de multe inconveniente precum o pereche de pantofi, care a fost mult prea ieftina ca macar sa fie considerata incaltaminte.

Expertii din spatele marilor branduri ne spun ca pe cat posibil sa ne ferim de replici sau de pantofi care prezinta urme evidente de neglijenta in modul in care au fost creati. Brandul romanesc de pantofi din piele naturala, ANNA CORI, este unul dintre cei care sustin demersul educarii in ceea ce purtam, mai ales in cazul pantofilor.

Datorita faptului ca ANNA CORI comercializeaza numai pantofi de cea mai buna calitate, din piele naturala atent prelucrata, sustin si ideea ca o incaltaminte ieftina, achizitionata de oriunde este o investitie mult prea scumpa, atat pentru sanatatea, cat si pentru starea noastra de spirit.

In schimb, purtarea unor incaltari de calitate, precum cele sub marca ANNA CORI este un rasfat, atat pentru sanatate, stare de spirit, cat si pentru conturarea unei imagini de invidiat. Calitatea unui pantof de acest fel nu se resimte numai in usurinta cu care pasesti, ci si in aspect. Dupa multiple purtari, un pantof ANNA CORI isi va pastra pentru mult timp aspectul sau inegalabil, care da bine in orice fel de ocazie, fie ca e la munca sau dupa program. Si cand spun mult timp, asta inseamna cel putin doi ani lipsiti de griji. Iar daca s-ar calcula pretul unui asemenea tip de incaltaminte raportat la zilele din acele doi ani, garantez ca acest produs va ajunge chiar sa para un chilipir.

De multe ori, tendinta de a face economii doar de dragul de a le face, ascunde foarte multe capcane in care cadem multi dintre noi. Si aici nu ma refer numai la incaltaminte, ci la serviciile si produsele oferite, in general. Asa ca, de ce nu am face alegerile bune inca de la inceput? De ce sa ne zgarcim cu produse de o calitate indoielnica, cand am putea sa facem investitii trainice, in produse premium, poate chiar create in tara noastra? Cu o pereche de incaltaminte barbati de la ANNA CORI, parca nicio distanta de parcurs pe jos nu ne-ar mai intimida asa de tare, nu?

 

S-ar putea să-ți placă și...