pariuri sportive
Diverse Sfaturi Sport

Pariurile de tip piramida – ce trebuie sa stii despre acestea

Pariurile de  tip piramida promit castiguri rapide si fabuloase. Parierea continua a mizei initiale si a profitului sunt impreuna sansa unei reusite. Un astfel de joc are si avantaje desigur, unul fiind cel de recuperare a pierderilor, iar un altul cel de de a juca meciuri cat mai sigure.

Exista si platforme online ce pot furniza informatii detaliate despre acest tip de pariuri, cum ar fi Cota2.ro. Trebuie sa existe in primul rand informare corecta cu privire la acest gen de pariuri. Totodata trebuie luat in calcul faptul ca aceste pariuri pot dezavantaja in sensul in care este de ajuns un singur pariu necastigator pentru a pierde destul de mult si anume alte 10-20 de pariuri castigatoare.

Reguli pentru strategiii de tip piramida

In primul rand, trebuie sa existe un target stabilit, de atins. Ar fi bine de tinut cont de suma maxima pana cand jocul ar trebui sa se opreasca. Care este cota dorita pentru a fi jucata? Acest sistem merge destul de bine cu o cota mica, de genul 1, 1,25. Tine cont ca la fiecare pariere tot ce ai castigat anterior este pus la bataie asadar nici nu merita sa joci cote mari, pentru ca obiectivul este sa mergi cu ceva la sigur. In fond, succesul in pariuri este cu ce bani ramai la final.

O alta regula a jocului este sa stabilesti pasii necesari pentru a ajunge la un target. Un calcul simplu te ajuta si anume sa inmultesti cota initiala cu cea pe care te hotarasti sa o joci de atat de multe ori, pana cand obtii o suma dorita.

Nu in cele din urma, in ce interval de timp iti propui sa parcurgi acesti pasi? In decurs de o saptamana prinzi 21 de cote de 1, 1 si asta inseamna ca pe zi ar trebui sa parcurgi 3 pasi. Descopera mai multe informatii care te clarifica, din cadrul paginii https://cota2.ro/.

Retine!

O cota mica nu inseamna neaparat si o cota sigura. Unii spun ca au incercat acest sistem si cu o cota mica de genul sub 1,1. Dar tinem cont de faptul ca o cota mica inseamna si un numar de pasi mai mari, asadar sansele de a nimeri si un pariu castigator cresc.

Alte metode de pariere

Pentru unii, o mai buna strategie de pariere se referala biletul zilei cu 2 pronosticuri. Astfel sansele sunt mai bune de a castiga cu 2 pronosticuri. Daca te intereseaza acestea, vezi aici ponturi de biletul zilei.

Altii apeleaza la metoda de 5%. Ce inseamna asta? Ca nu trebuie sa parieze niciodata mai mult de 5% pe un singur meci. Sumele pariate ar trebui sa fie intre 1 si 5% maximum, dar depinde si cat de sigur este considerat un anumit pronostic.

De asemenea, o strategie ce poate fi incercata este cea de un singur meci pe bilet, pentru ca metoda aduce un castig mic, dar constant.

Exista desigur cu mult mai multe metode, in functie de cat si cum se documenteaza fiecare aplica in consecinta

S-ar putea să-ți placă și...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *