La palavre

Placeri aprinse

Fiecare barbat are placerile si fanteziile lui in viata de cuplu. Daca tu ca femeie reusesti sa i le satisfaci vei reusii sa il tii aproape de tine tot restul vietii tale , in caz contrar ori isi va gasi pe altcineva, ori va apela la un erotic massage saloon unde ii vor fi stimulate absolut toate simturile , unde el se va simti foarte bine incat la un moment dat prezenta ta il va incomoda.

Ceea ce face sa duca la destramarea unui cuplu nu sunt aceste saloane ci in primul importanta este comunicarea dintre cei doi parteneri . Unde nu exista comunicare si cei doi ( fie ca e vorba de ea fie ca este vorba de el ) cu siguranta vor cauta placerea in alta parte .

Cel mai des se se intampla in cazul barbatilor. Ei de obicei se plictisesc mai repede decat femeile. Insa daca stii sa alungi monotonia din cuplu , si in fiecare seara romantica sa vii cu ceva nou , cu siguranta nu se va plictisi prea usor de tine.  Mai intai de toate ar trebui sa aveti o discutie intima, intre patru ochi sa va cunoasteti pe sine si ce anume asteptati de la partenerul dumneavoastra, pentru a nu da cu nuca in perete mai tarziu. Poate ca ce va place dumneavoastra nu ii place si lui si invers. Trebuie sa va gasiti punctele comune si pe acestea sa puneti accentul profitand de ele din plin.

Sunt situatii in care comunicarea nu exista, fie ca cei doi sunt prea rusinosi , ocolind astfel subiectul si mergand mai departe dupa cum considera ei ca ar fi bine pentru cei de langa ei si cum cred ca ar putea satisface persoana de langa ei , insa asta nu este cea mai buna solutie. Iar  aici este vina amandurora si  isi merita soarta in cazul in care apare despartirea sau nu simt placere nici unul nici altul atata timp cat evita sa se cunoasca.

O relatie de cuplu nu se bazeaza doar pe frumusete si pe cat de bun esti la pat. Nu. Se bazeaza pe comunicare in primul rand, pentru ca nu poti sa comunici mai bine si cred ca nu te poate intelege mai bine vecinul / vecina decat persoana de langa tine.

Atata timp cat ii cunosti fanteziile si stii exact ce ii place si ce nu , nu astepta sa i le satisfaca alta femeie, pentru ca atunci va fi fi prea tarziu pentru tine sa ii mai starnesti atentie si interes. Sau, in cel mai rau caz , vei fi doar de rezerva sau nu vei mai fi deloc.  Daca tii la persoana iubita , profita cat timp e alaturi de tine , traiti fiecare clipa la intensitate maxima si nu lasati pe nimeni din exterior sa va condimenteze relatia .

Cu siguranta sunt si alte motive care duc la destramarea unui cuplu , insa am pus accentul pe comunicare pentru ca de aici pleaca totul.  De aici pleaca scandaluri, certuri si  batai, Si de ce sa nu taiam raul de la radacina? Decat sa ne complicam viata, mai bine sa stim de la inceput cu cine avem de a face si in ce ne bagam.

 

 

 

S-ar putea să-ți placă și...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *