Diverse

Planeta 9 are efecte benefice asupra vietii amoroase

Daca oamenii de stiinta au dreptate in privinta calculelor lor, inseamna ca suntem martori la una din cele mai mari descoperiri ale secolului, care ar putea sa trasforme tot ceea ce stiam despre cerul de deasupra capetelor noastre. Eventuala existenta a unei noi planete- Planeta 9, asa cum a fost numita- a uimit intreaga lume a oamenilor de stiinta. Dar, nu numai descoperirea planetei este cea care a lasat cu gura cascata comunitatea stiintifica; Planeta 9 are o serie de repercusiuni dramatice in lumea astrologiei- si pentru toti cei care isi urmaresc horoscopul.

In acest sens, astrologii sunt de parere ca aceasta planeta este de bun augur, contribuind la imbunatatirea calitatii vietii amoroase a oamenilor din intreaga lume. De asemenea, se pare ca noua planeta ar putea sa modifice radical finantele noastre dar si intreaga relatie pe care o avem cu banii.

Pentru a explica de ce au curajul de a face preziceri atat de curajoase, ar trebui sa intelegem simbolismul imens pe care il are aceasta noua planeta. Vestea vine de la o sursa impecabila- astronomul Mike Brown, de la California Institute of Technology. Profesorul Brown, a carui cercetare a facut ca Pluto sa piarda statutul de planeta, retrogradanu-se la “planeta pitica”, si-a bazat concluzia pe descoperirea unui grup ciudat de obiecte de gheata, inafara sistemului solar. Aceste obiecte se misca pe orbite suspecte care pot fi observate si explicate de catre prezenta nevazuta a unei planete, nedetectate anterior.

Planeta imaginara?

Desi nu exista nicio dovada tangibila, fizica, nici macar o imagine preluata de un telescop avansat, profesorul Brown si colegii sai, sustin ca aceasta descoperire are la baza o serie de calcule matematice, care ar putea descrie existenta acestei noi planete.

Insa, populatia de rand, trebuie sa il creada pe cuvant. Daca nu exista niciun avans tehnologic, cautarea acestei planete ar fi ca si “cautarea acului in carul cu fan”- sustin oamenii de stiinta. Cu toate acestea, astrologii cred cu tarie in existenta acestei planete si, sunt constienti ca e doar o chestiune de timp pana cand vor aparea dovezi clare ale existentei tale. Expertii, pe de alta parte, sustin ca avem nevoie de minim 5 ani de zile pentru a obtine o dovada deplina a existentei Planetei 9.

Blogger: Cristina M.

S-ar putea să-ți placă și...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *