Diverse

Primavara aceasta toaletezi mai usor spatiile verzi, cu masina de tuns de la Bricolaj Market

O activitate pe care gospodarii o desfasoara cu drag si spor, toaletarea spatiilor verzi este necesara si cu atat mai prielnic de realizat in astfel de vremuri. Zilele sunt mai calduroase, iar pandemia de coronavirus ne „ofera” timpul de care avem nevoie pentru a avea si astfel de preocupari.

Gazonul, cel care ocupa o suprafata mai mare in curte, are nevoie de o ingrijire adecvata, care sa ii confere si un aspect estetic prezentabil. Adoptarea unor solutii profesionale care sa faca misiunea aceasta ma simpla este ceea ce iti doresti mai mult ca sigur – mai ales ca suntem abia la inceputul sezonului cald.

Un instrument care nu ar trebui sa lipseasca din dotarea garajului tau este masina de tuns, pe care astazi o gasesti intr-o varietate de modele si online – varianta preferata pentru cumparaturi sigure in perioada de pandemie. Bugetul pe care il ai la dispozitie, precum si necesarul de putere sunt factorii care ar trebui sa iti dicteze alegerea. Descopera in acest sens optiuni care se pliaza pe nevoi diverse, deci care se pot adapta si nevoilor tale. Bricolaj Market este un eshop in cadrul caruia regasesti o varietate de masini de tuns iarba, ce stau sub emblema unor branduri de incredere precum PowerPlus.

Intretinerea spatiilor verzi, cu solutia potrivita de la Bricolaj Market

Conteaza atat tipul gazonului de tuns, cat si suprafata care necesita cosmetizare. In functie de asta e recomandat sa alegi masina de tuns. Iti va fi utila in cazul suprafetelor medii si mari. Pentru cele mici, de preferat este sa te orientezi dupa o motocoasa, aceasta isi va face treaba mai ales in cazul zonelor greu accesibile, dar si pentru buruieni, vegetatia salbatica, tufisuri.

Revenind la discutia noastra despre masina de tuns iarba, e necesar sa ai in vedere cateva criterii precum sistemul de colectare, tipul de alimentare, tipul de propulsie, puterea motorului, inaltimea si latimea de taiere, nivelul de zgomot, turatia, functia de mulcire, sistemul de evacuare a ierbii, precum si anumite caracteristici ergonomice, care vor face intrebuintarea echipamentului mult mai usoara.

Amintesc aici indeosebi capacitatea de manevrabilitate a masinii, care trebuie sa fie sporita pentru a te putea bucura de o utilizare comoda, facila. Iata ca in acest sens contribuie si greutatea masinii pe care o alegi, dimensiunile ei, posibilitatea de a o putea regla pe inaltime, spatiul de stocare existent, butonul pentru oprirea de urgenta, tipul de frana, tipul manerului, etc.

Recomandarea mea este ca neaparat sa tii cont de functia de siguranta contra suprasarcinilor la motor, functie pe care ar trebui sa o includa motocoasa pe care o alegi. La ce ajuta aceasta? Practic reprezinta capacitatea masinii de a se proteja, iar aceasta se regaseste in dotarea modelelor diverse de la Bricolaj Market, fie acestea pe benzina, fie electrice.

Despre modul in care actioneaza dotarea de care spun, de stiut este ca opreste rularea atunci cand prinde fire de vegetatie mai dificile. Motorul se opreste complet sau lamelele sunt decuplate automat.

In fine, asigura-te ca te raportezi la astfel de detalii si caracteristici, respectiv si la pret, producator, etc. Si apoi bucura-te de activitati de bricolaj placute, linistite.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *