La palavre

Printre baldachine

Asta vara dupa 2 ani de munca am reusit sa imi iau concediul si sa pot pleca impreuna cu familia la mare. Alegerea locului a fost o mare dilema si o mare contra intre noi, pentru ca indiferent incotro am merge distanta e cam la fel, daca alegem marea noastra sunt 700 de km, daca alegem Grecia la Marea Egee sunt 800 km, daca alegeam Croatia la Marea Adriatica la Dubrovnik 700 km.

Sincer sa fiu imi suradea ideea de a merge afara din tara pentru ca nu se compara conditiile de cazare, nu gasesti balciul de la noi, nu e asa aglomerat, plaja curata, preturile la fel ca la noi sau chiar mai mici. Acum problema care ma facea sa stau sa ma gandesc daca sa merg catre una din cele doua alegeri din afara tarii noastre au fost cazurile prezentate la tv , ca trebuie sa ai mare grija, sa nu opresti daca iti face cineva semn, sa nu traversezi nici una din tari noaptea, trebuie sa fii foarte atent pentru ca una dintre tari doar ce a iesit dintr-un razboi si e foarte periculos pentru ca inca mai au arme. Iar spre Grecia nu imi venea sa merg pentru ca trebuie sa treci prin Bulgaria, tara unde zici ca esti in vestul salbatic, asa ca cel mai bine aleg litoralul marii noastre chiar daca nu imi plac.

Intr-un final am ales sa mergem la Neptun, pentru ca e plaja ceva mai mare, mai curata si s-a mai modernizat, vroiam liniste dar si locuri de distractie. Ajunsi acolo am ramas uimit, locurile s-au schimbat mult fata de cum le stiam eu din vremea ceausista. Totul era modernizat, pe plaja erau baldachine, hamacuri,  umbrele din stuf, plaje curate.,

Am ramas placut uimit de cele vazute si de schimbarea in bine, intr-una din seri am mers la o petrcere pe plaja care a fost organizata de cei care aveau acele corturi frumoase de plaja, am inteles ca acestia au si un site unde isi ofera serviciile, www.tentevent.ro . O petrcere foarte reusita, cu foc de tabara, cu lampioane. Cred ca a fost cea mai frumoasa petrecere la care am fost. Sejurul a fost foarte frumos, m-am distrat si mi-am incarcat bateriile foarte bine.

Din picate pentru mine sejurul s-a terminat mai repede, adica el a durat 7 zile dar au trecut foarte repede si imi doream sa fi durat mai mult. Asta este la anul poate o sa dureze mai mult.

 

S-ar putea să-ți placă și...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *