La palavre

Profesionistii

De ceva timp au inceput sa apara diferite firme cu asa zisii profesionisti, experti in tot si in toate. Realitatea este ca nu toti care isi deschid o anume firma pe un anumit domeniu de activitate se si pricepe. Aceste firme au aparut ca ciupercile dupa ploaie si cum nu toate ciupercile sunt comestibile asa si cu firmele nu toate au la baza specialisti,oameni care sa stie exact ce au de facut. Am inceput si noi sa stim valoarea banului si sa nu mai acceptam „merge si asa”. Multi dintre acesti patroni experimenteaza isi fac stagiatura pe banii si pe nervii nostri. Daca intri sa cauti pe internet ai sa vezi ca abunda internetul de diferite firme, iar atunci cand initiezi o discutie cu ei afli ca de fapt nu au habar si ca se incurca in explicatii puerile. Am gasit si experti in instalatii sanitare si instalatii incalzire,dar majoritatea isi desfasoara activitatea in orasul de resedinta fara posibilitate de deplasare. Acesta consider ca este un impediment ca ei sa se poata dezvolta atat pe plan financiar cat si national. Nu poti sa cresti daca executi lucrari doar in localitate. Vei deveni cunoscut doar printre concetatenii orasului tau si doar atat. Am gasit o firma care pe retelele de socializare este cunoscuta, doar reclama cea mai buna este facuta din om in om, iar ei din cate vad sunt cei mai indicati si recomandati in instalatii, indiferent de ce natura sunt. Sunt experti in instalatii electrice, sanitare, incalzire, climatizare, apa si canalizare. Acestia sunt experti instalatii care au si disponibilitatea de a veni in orasul meu din provincie. Click aici pentru mai multe detalii.

Eu caut de ceva timp o firma care sa se ocupe cu instalatia sanitara si de incalzire in apartament.  Nu locuiesc in orase precum Bucuresti sau timisoara, locuiesc intr-un oras micut din provincie. Un oras din care majoritatea oamenilor calificati si cu experienta au ales sa plece peste hotare, acolo unde se pot intretine pe ei si familia lor, acolo unde munca le este apreciata nu doar verbal ci si financiar.

Acesti experti instalatii ofera consultanta gratuit, nu percep taxe pentru experienta si profesionalismul lor, asa cum multe firme o fac in ziua de azi. Se ocupa in cele mai mici detalii de lucrarea care tu o soliciti. Sunt oameni meticulosi, cu simtul raspunderii, nu fac treaba doar ca sa fie facuta si sa isi incaseze banii.

 

 

S-ar putea să-ți placă și...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *