La palavre Stiri

Relatii “fructuoase” intre celebritati

Probabil ca nu este treaba nimanui, insa viata celebritatilor este atat de condimentata si de palpitanta, incat nu ne putem abtine de la a nu dori sa aflam mai multe despre aceasta. De exemplu, stiati ca multe dintre vedetele noastre favorite au fost unele cu celelalte inca dinainte a le sti noi foarte bine? Nu numai ca au fost impreuna pentru ceva timp, dar se pare ca si-au inceput si vietile sexuale impreuna.

Miley Cyrus si Liam Hemsworth

Miley Cyrus si Liam Hemsworth au fost impreuna timp de aproape patru ani inainte de a-si anula logodna in anul 2013. Mai multe foste vedete Disney sunt rusinoase si nu vorbesc despre vietile lor sexuale, insa nu ar trebui sa te astepti de la Miley la asa ceva. Miley Cyrus a fost mereu foarte deschisa atat in vederea orientarii ei sexuale, cat si despre partenerii ei si despre ceea ce se intampla in dormitor.

Mila Kunis si Macaulay Culkin

Acest cuplu a inceput sa isi dea intalniri atunci cand Mila Kunis avea doar 19 ani. Desi nu stiai acest lucru din lumea celebritatilor, Mila si cu baiatul vesnic tanar si “singur acasa” Macaulay au format in cuplu mai dedemult, atunci cand erau mai tineri si nelinistiti. Acestia au petrecut chiar 8 ani impreuna, se pare, au stat impreuna si, mai mult ca probabil, au si impartit dormitorul.

Kristen Stewart si Michael Angarano

Desi noi am dori sa credem ca Kristen si-a pierdut virginitatea cu Robert Pattinson, nu este chiar cazul. Inainte ca actrita indragita sa isi castige faima datorita seriei Twilight si inainte sa iasa la intalniri cu partenerul din film – “vampirul” Robert Pattinson, aceasta a avut o relatie de patru ani cu Michael Angarano. Aceasta pereche s-a format atunci cand Kristen avea doar 14 ani si a incetat atunci cand actrita a devenit majora, adica la 18 ani. De asemenea, aceasta este si perioada oportuna in care doi tineri adolescenti trebuie sa faca fata hormonilor si sa isi dea frau liber curiozitatilor din dormitor.

S-ar putea să-ți placă și...