mobilier baie
Retail Sfaturi

Renoveaza eficient baia cu mobilier la comanda de la Pro Design Art

Daca ai in plan sa iti renovezi baia, cu siguranta ai in cap o mie de idei. Dar ce faci in momentul in care spatiul din baie nu este foarte mare si trebuie sa faci cumva sa te incadrezi in acesta? Cumperi mobilier de baie standard pe care il gasesti in orice magazin de profil sau apelezi la ajutorul unor profesionisti care sa iti faca mobilierul la comanda?

Sfaturi practice in renovarea unei bai mici

In cazul in care primul tau impuls este sa amenajezi baia in functie de mobilierul pe care l-ai vazut deja prin magazine, acest lucru este total gresit. In cazul in care nu ai un proiect bine pus la punct, ideal ar fi sa lasi alegerea mobilei de baie mai spre finalul renovarii. Si asta datorita faptului ca instalatiile sanitare iti pot lua din spatiul disponibil, iar la final vei realiza ca mobilierul deja achizitionat nu se mai potriveste ca si dimensiuni.

Dupa ce ai finisat de renovat peretii si podeaua baii, abia atunci poti lua dimensiunile exacte ale spatiului ramas disponibil. In cazul bailor mici pe care le intalnim la mai toate apartamentele, sunt recomandate piesele de mobilier suspendate. Cu cat suprafata de la nivelul pardoselii este mai libera, cu atat vei crea senzatia de spatiu aerisit. De asemenea, daca alegi pentru baie un mobilier suspendat, nu va mai exista riscul sa fie afectat de umezeala.

Un alt sfat demn de urmat este ca, in cazul in care ai pus masina de spalat haine in baie, sa folosesti eficient spatiul vertical de deasupra ei. Te poti orienta fie spre un corp suspendat, fie pe rafturi speciale pentru baie unde sa poti depozita diverse produse necesare.

De asemenea, daca esti mai inalt, poti pune rafturi si deasupra usii de la baie. In acest fel vei putea tine la distanta de copii detergentii si produsele cosmetice.

Intr-o baie mica este foarte important sa valorifici la maxim tot spatiul disponibil, dar fara a-l incarca foarte mult, sa nu iti dea senzatia de claustrofobie.

Este recomandat totusi sa apelezi la sfaturile unor specialisti in domeniu atunci cand iti alegi mobilierul pentru baie. Si, mai mult decat atat, mobilierul facut la comanda se va plia mai bine pe dimensiunile si necesitatile tale.

Pro Design Art – mobilier la comanda “croit” exact pe gustul tau!

Echipa de specialisti de la Prodesignart iti poate veni in ajutor pentru a-ti putea mobila baia intr-un mod eficient. Un designer se poate deplasa la tine acasa pentru a face masuratorile necesare si, impreuna cu acesta, sa stabilesti exact cum sa arate piesele pe care urmeaza sa le ai. Ai posibilitatea sa alegi astfel dimensiunile exacte, materialele din care va fi acesta confectionat si culorile folosite.

Aceasta este varianta optima prin care vei obtine mobilierul care se incadreaza si se potriveste perfect in baia ta. In plus, va fi creat dupa gusturile tale.

Pentru mai multe detalii cu privire la mobilierul la comanda facut de Pro Design Art, acceseaza site-ul oficial.

S-ar putea să-ți placă și...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *