Uncategorized

Rezultate bacalaureat

Rezultate bacalaureat, ei dragi cititori cum au evoluat lucrurile in 10 ani . Prin 2000 cand am terminat eu liceul si am dat examenul vetii, prima data rezultate bacalureat se afisau la scoala si apoi dupa ceva timp aparea si online . Tin minte ca ele se afisau la o ora stabilita la avizierul scoli ziua nu noaptea . Ne adunam toti in curtea scoli cu catel cu purcel, mai veneau si 2-3 vecini undercover ca sa vada ce nota a luat vecinul lui si daca sa rada de el si sa il barfeasca la tot blocul o luna. Imbulzeala maxima cand acestea erau proapsat afisate, cei care erau in fata ne spuneau si noua celor din spate notele sau cel putin incercau , de multe ori le mai dictau si gresit .

Dupa jumatate de ora in care caviva se tavaleau pe jos si ziceau ca au picat , ca nu isi mai vad rostul in viata, ca ei se omoara; va dati seama cum se simteau parinti si ca trebuia sa stea pe langa odrasle ca nu cumva sa faca ceva gresit sinucigasul.

Acum insa s-a schimbat situatia . Rezultate le bacalaureat ului sunt afisate prima data online, cu toate acestea mai gasesti cateva grupuri mici asteptand afisarea rezultatelor in fata scolii noaptea pe la orele 00:00 cam ciudat dar de, in afara de portar nu cred sa mai fie cineva in scoala la ora respectiva . Nu mai vorbim de schimbarea mentalitatii, acum zece ani parca eram mai cu capul pe umeri, mai cu teama, ne gandeam ca fara acest examen lumea noastra se termina acolo, ei bine in ziua de azi nu mai e asa, am luat bacul foarte bine ca ma trimite mama cu tata la facultate unde am distractie maxima si scap si de gura lor.

S-ar putea să-ți placă și...