Servicii/Constructii Sfaturi Tehnologie

Salus Controls te ajuta sa fii stapanul temperaturii din propria locuinta

Odata cu trecerea timpului, tehnologia ce sta la baza functionalitatii termostatelor a evoluat mai mult decat ne-am putut imagina vreodata. Fie ca esti plecat in vacanta, fie te afli la munca, nimic nu te va putea impiedica din a-ti controla termostatul instalat acasa. Probabil ca ai crede ca un astfel de termostat costa enorm de mult. In mod evident, depinde de unde il cumperi, dar o astfel de achizitie trebuie sa aiba la baza raportul optim dintre pret si calitate, deoarece o asemenea investitie trebuie

Chiar daca multi dintre voi nu vreti sa acceptati inca adevarul, termostatul a devenit, cu timpul, un dispozitiv indispensabil. Acesta trebuie sa fie nelipsit din orice locuinta. Totusi, nu trebuie sa intelegi acum ca te indemnam sa faci o achizitie doar de dragul de a fi facuta – nici pe departe, ci incercam sa te informam cu privire la avantajele unei astfel de instalatii. In plus, mai poti lua in calcul si faptul ca un termostat wireless reprezinta o investitie sigura ce nu prezinta nici un risc de accidente. 

 De unde iti poti achizitiona un asemenea dispozitiv?

In Romania, inca nu exista multe firme ce sa iti poata furniza un asemenea produs. Dar, revenind la ideea de raport optim intre pret si calitate, noi iti recomandam site-ul www.saluscontrols.ro.  In cadrul platformei respective vei putea descoperi celebrul  iT 500 termostat controlat prin internet. Fiind un produs de top pe plan mondial, acest termostat “wireless” te va ajuta sa scapi de orice grija pe care o ai in legatura cu nivelul temperaturii din casa.

Cum functioneaza acest termostat?

Cu toate ca poate parea dificil de utilizat, acest termostat de tip iT500 constituie o minune tehnologica ce este foarte usor de manevrat, chiar si pentru varstnicii ce nu au reusit sa tina pasul intotdeauna cu evolutiile tehnologice. Nu trebuie decat sa accesezi si sa controlezi, dupa bunul plac, sistemul de incalzire prin intermediul Internetului. PC-ul, laptop-ul sau smartphone-ul iti vor fi aliati de nadejde, permitandu-ti a te conecta prin intermediul lor in mod direct la sistemul ce-l ai acasa. Trebuie sa precizam din nou faptul ca acesta este wireless (868 Mhz) cu afisaj LCD – prin intermediul caruia vei putea controla pana la trei zone de incalzire. In plus, poti fi tu cel care stabileste si modifica programele de functionare in functie de modul in care iti doresti ca acesta sa iti incalzeasca locuinta.

Chiar daca ne aflam in plin sezon estival, acum este momentul cel mai potrivit in care poti face o asemenea achizitie, avand in vedere faptul ca nu mai dureaza mult si casa ta va trebui sa fie din nou incalzita. Vei pleca la munca si iti vor ramane copii acasa. Ce faci intr-o asemenea situatie? Lasi programarea termostatului in grija celor mici, totodata, si in grija ta? Din moment ce vei face o asemenea investitie, iti garantam faptul ca nu va mai trebui sa iti faci nici o grija, tu fiind “stapanul caldurii” de la distanta, influentand-o in orice fel. 

S-ar putea să-ți placă și...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *