La palavre

Sanatatea noastra

Tot timpul organismul nostru este expus la milioane de agenti patogeni, acestea profita de toate slabiciunile sistemului nostru imunitar, incercand sa intre in corpul nostru si sa provoace tot felul de infectii, sau sa produca cancer, sa afecteze diverse organe ale corpului uman.

Sistemul nostru imunitar incearca sa ramana mereu in alerta pentru apararea organismului nostru, de aceea el are mereu nevoie sa i se ofere mereu conditii pentru a functiona la parametri normali. Stresul, alimentatia proasta, impreuna cu oboaseala sunt principali factori care duc la scaderea sistemului imunitar , astfel pot aparea in corpul nostru diverse afectiuni provocate de microorganismele oportuniste.

Poti oferi corpului tau un aliat de incredere oferindui diverse produse cu nutrienti cu efect terapeutici. Ele se pot comanda de pe calivita-tanase.ro prin doua metode, prima prin comanda directa pe site, iar cea dea doua metoda prin a devenit chiar tu distribuitor iar atunci beneficiezi de un discount la cumpararea produselor. Aceste tablete dar si produsele oferite de calivita sunt 100% naturale si au ca scop intarirea sistemului imunitar, crescand rezistenta organismului in fata unor infectii provocate de diverse bacterii  si virusuri.

Beauty Formula este un supliment alimentar ce ar trebui sa nu lipseasca din obiceiurile sanatoase a fiecaruia dintre noi, avand la baza un mix de plante, vitamine si minerale esentiale pentru buna functionare a organismului nostru. Beauty oferit de Calivita asigura necesarul de substante active pentru a avea pielea, parul si unghiile sanatoase “Copacul vietii”, maslinul, reprezinta o adevarata sursa de sanatate, frunzele sale continand diversi fitonutrimenti ce ajuta la tratarea oboselii cronice, la eliminarea radicalilor liberi din organism si la sustinerea unui tratament impotriva cancerului. Extractul din frunze de maslin reprezinta o componenta esentiala a produsului Beauty de la Calivita.

Echinacea este planta cunoscuta in domeniu medical mai ales datorita proprietatii de a stimula sinteza de limfocite T, devenind astfel o arma puternica a sistemului imunitar in lupta cu diversi agenti patogeni. Beauty contine cantitati insemnate de extract de echinacea ce il propulseaza in topul celor mai eficiente suplimente alimentare recomandate pentru intarirea sistemului imunitar.

Astazi, frumusetea fizica si a corpului au devenit practic o necesitate. Se  pune foarte  mult accentul pe aspectul fizic, daca vrei sa te angajezi trebuie sa fii sanatos si sa arati bine altfel nu te va angaja nimeni. Primul lucru la care se uita cei din jur este fata, iar parul si unghiile  ingrijite contribuie si ele la prima impresie pe care oamenii şi-o  formeaza despre noi. Deci, este firesc sa acordam o importantă deosebita  ingrijirii noastre

S-ar putea să-ți placă și...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *