Tehnologie

Selfie stick-ul ce se poate face carcasa de telefon

Selfie Stick-ul este un dispozitiv nelipsit pentru orice turist. Cu toate acestea, asa cum stiu si proprietarii de astfel de dispozitive, sunt extrem de incomode atunci cand vine vorba de transportarea acestora. Insa, StikBox incearca sa rezolve aceasta problema enervanta prin dezvoltarea unei carcase de telefon care se poate transforma intr-un selfie stick, care se extinde atunci cand este nevoie si se pliaza in momentul in care nu se mai foloseste.

“Intr-o zi, mergeam catre market cand am vazut un stand care vindea dispozitive selfie stick si carcase de telefoane”- sustine fondatorul Stikbox si CEO-ul Yekutiel Sherman. “M-am intrebat: de ce sa umbli cu mai multe lucruri la tine, cand poti sa ai doar o piesa care sa raspunda la cerintele tale? Cu Stickbox, utilizatorii pot sa se bucure de protectia telefonului si pot sa aiba si un selfie stick intr-un singur dispozitiv, care poate ramane alaturi de ei indiferent unde se duc”.

Compania s-a lansat prin intermediul unei campanii Kickstarter si a strans aproape 50.000 de dolari, fondatorul sperand sa obtina mai multe fonduri pentru a creste productia.

Husa Stickbox

Astfel, carcasa are 1.25 cm grosime, ceea ce inseamna ca este suficient de subtire ca si in cazul altor huse de telefon, si contine un stick de aluminiu de 71 cm, care se poate intinde in functie de bunul plac. Utilizatorilor nu le mai ramane nimic decat sa se fotografieze si sa se bucure de experienta captarii de amintiri uimitoare. “Stickbox functioneaza prin glisarea de piese mici de aluminiu care stau de-o parte i de alta si descriu un stick de calitate”- mai adauga Sherman.

Husa este disponibila in sase culori diferite si se potriveste numai pentru modele de iPhone 6. De asemenea, se asteapta ca acest dispozitiv sa fie lansat in luna mai a anului 2016, iar daca campania va avea succes, pretul Stickbox va fi de 44 dolari.

S-ar putea să-ți placă și...