Servicii/Constructii Stiri

Serviciile de curierat – optiunea ideala in timpul pandemiei

Perioada extrem de dificila prin care trecem acum, incercarea la care suntem supusi cu totii, ne determina sa luam cat mai putin contact cu cei din jur. Pentru a evita raspandirea virusului COVID-19, autoritatile au hotarat instaurararea starii de urgenta in cadrul careia, ca masura principala, se impune auto-izolarea. Se recomanda iesirea din casa si luarea contactului cu alte persoane numai in situatii de urgenta.

Sunt atat de multe situatii pentru care ar trebui sa iesim din casa incat uneori nu avem puterea de a stabili exact care ne sunt permise si care nu. Si, de obicei, cu cat ai mai multe restrictii, cu atat tinzi sa le incalci, voluntar sau involuntar.

Amenzile ce se dau pentru incalcarile ordonantelor ce presupun auto-izolarea sunt din ce in ce mai mari, tocmai pentru ca lumea sa constientizeze pericolul si sa faca tot posibilul pentru a-l evita.

In cazul in care avem de facut deplasari pentru a livra diverse pachete sau documente, cel mai indicat este sa apelam la o firma de curierat. In acest fel, reducem foarte mult sansele de contact cu ceilalti.

E-livrat – aliatul tau de incredere in timpul pandemiei

E-livrat este o firma ce ofera servicii de curierat atat pentru Municipiul Bucuresti si judetul Ilfov, cat si pentru restul tarii. Apeland la aceste servicii, avem avantajul de a lua contact numai cu respectivul curier, in momentul predarii sau preluatii pachetului.

Dupa cum precizam mai sus, situatiile in care trebuie sa iesim sunt din cele mai diverse. Sa luam spre exemplu situatia in care dorim sa-i aprovizionam pe parinti cu cele necesare. In cazul in care acestia locuiesc la o distanta considerabila fata de noi, deplasarea in acest sens nu este permisa. Si atunci avem la indemana aceasta metoda – curieratul. Putem face noi cumparaturile in apropiere si apoi, apeland la serviciile E-livrat, sa le trimitem parintilor.

Pe langa faptul ca ofera servicii de calitate si siguranta ca pachetele trimise vor ajunge intacte la destinatie, E-livrat se mai diferentiaza si prin diversele pachete puse la dispozitia clientilor. In acest sens, avem posibilitatea de a alege livrarea coletelor in aceeasi zi sau a doua zi, avem de asemenea posibilitatea de a stabili o ora exacta la care coletul sa ajunga la destinatar. Toate aceste aspecte enuntate fac din E-livrat o optiune ideala, in special in aceasta perioada.

Daca e sa mai luam un exemplu, in aceasta perioada cu totii suntem mai abatuti, tindem oarecum spre depresie, izolarea aceasta nu are cum sa ne faca bine. Ce ar putea fi mai frumos decat sa vedem ca cineva se gandeste la noi? Sa incercam sa le aratam celor dragi ca ne gandim la ei si ca le suntem alaturi sufleteste facandu-le o surppriza placuta. Am putea sa ne gandim la o atentie, la un cadou pe care sa il trimitem cu ajutorul E-livrat. Cu siguranta vom reusi sa aducem cuiva zambetul pe buze.

Mai multe informatii despre pachetele de servicii oferite de E-livrat regasim pe site-ul oficial. Tot acolo putem face un calcul estimativ al serviciului ales.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *