rent a car
Auto

Serviciile de rent a car – alternativa avantajoasa pentru turisti

Orice presupune pregatirea pentru un concediu, spre exemplu, sau pentru a petrece o anumita perioada intr-un oras strain poate deveni obositor. Partea ce tine de cazare este pentru multi un chin, cu toate ca un segment tot mai mare se indreapta catre varianta inchirierii in regim hotelier, avantajoasa si convenabila si financiar se pare.

O alta problema, ca sa spun asa, pe care o au turistii, respectiv oricine planifica o calatorie se refera la metoda de transport potrivita.

Cu ce te deplasezi cand ajungi in capitala?

Desigur ca ideal este sa mergi cu masina ta pentru a beneficia de confort deplin sau, cel putin, asa ar parea potrivit. In realitate insa si o astfel de alegere vine la pachet cu o serie de dezavantaje: o supui la uzura, aduni la numarul de kilometri parcursi, trebuie sa ai platite diversele taxe pentru a putea circula al alte drumuri decat cele ale localitatii de care apartii si asa mai departe.

Varianta transporturilor in comun nu este nici atractiva – poate doar daca vrei cu adevarat sa petreci timp in traficul aglomerat al capitalei, ceea ce nu prea cred, – si nu este nici avantajoasa in ceea ce priveste un orar prestabilit.

Ar mai fi varianta taxi-urilor, dar ai auzit sigur ca nici aceasta nu este prea sigura – pentru portofel. Mai mult ca in oricare alt oras, in capitala soferii obisnuiesc sa ia trasee mai lungi in ideea de a obtine un cost final piperat – deloc OK!

Serviciile de rent a car – la dispozitia turistilor!

Traim intr-o vreme in care timpul valoreaza mai mult decat orice altceva. Din acest motiv, alternativa considerata cu adevarat avantajoasa privind transportul in Bucuresti pentru turisti este inchirierea unei masini. Trax Auto este un reper de altfel, pentru diversitatea serviciilor pe care le furnizeaza.

Optand pentru aceasta varianta de transport, stii ca nu mai trebuie sa stai dupa nimeni, deci chiar iti poti urma programul stabilit dinainte. Daca stii ca urmeaza sa ajungi in Bucuresti, poti sa te orientezi deci dupa inchirieri auto de la Trax rent a car pentru a beneficia de seriozitate si profesionalism. Zic asta pentru ca sansele de a da peste o firma neserioasa sunt destul de mari.

Despre cum functioneaza o astfel de colaborare pas cu pas poti afla fie direct de pe site-ul traxrentacar.ro, fie contactand telefonic specialistii.

Poti avea in vedere acest tip de servicii si cand aterizezi pe Otopeni, spre exemplu. Firma dispune si de servicii ce vizeaza masini de inchiriat in aeroport Otopeni, deci nu mai ai grija de a suna taxi-ul, de a ruga pe cineva sa te preia de acolo – mai ales daca e o ora tarzie, si asa mai departe.

Foarte important si necesar a nu trece cu vederea este sa consulti termenii si conditiile in care poti beneficia de astfel de servicii. Sunt importanti in masura in care te pun in tema legat de cum va decurge o astfel de colaborare, care iti sunt drepturile si indatoririle. Afla mai multe despre acestea pe traxrentacar.ro.

S-ar putea să-ți placă și...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *