e-flyere.ro
Diverse Servicii/Constructii

Sfaturi pentru campanii de promovare de la E-flyere

Scopul principal al promovarii prin flyere si pliante este atragerea cator mai multi clienti. Oricine isi doreste o afacere de succes, bine promovata in mediul offline – in mod evident promovarea online are cu totul alte aspecte de care trebuie tinut cont – poate apela la specialistii de la www.e-flyere.ro. Tipul de afacere promovata nu este important, indiferent de domeniul de activitate un pliant este tot timpul binevenit ca modalitate de promovare a produselor si serviciilor oferite. Aspectele de care trebuie tinut cont in momentul in care se porneste o campanie de promovare prin pliante si flyere ne sunt oferite de asemenea de profesionistii de la E-Flyere.

“In momentul in care se planifica o campanie de promovare trebuie sa existe o tema centrala a acesteia, un obiectiv ce trebuie atins.” Se vizeaza promovarea brandului, trebuie avute in vedere si evidentiate pe pliant atat denumirea firmei si datele de contact, cat si un logo, un slogan definitoriu, care sa aminteasca clientilor de fiecare data de ceea ce se doreste a fi transmis. Designerul specializat va realiza compozitia si aranjarea tuturor elementelor in cadrul flyerului, in asa fel incat sa fie atragator pentru potentialii cumparatori.

Mai putin inseamna mai mult, in special in cazul flyerelor ori pliantelor. Prin natura lor trebuie sa aiba dimensiuni reduse si sa transmita exact ceea ce se doreste. Nu exista spatiu disponibil foarte mult la un flyer, astfel toate imaginile, promotiile, ofertele si prezentarile trebuie structurate foarte bine in asa fel incat mesajul sa fie bine inoculat in mintea consumatorului. Claritatea fotografiilor se impune acolo unde sunt folosite, textele si dimensiunile lor trebuie sa fie bine incadrate in pliant, de asemenea intregul continut nu trebuie sa fie foarte incarcat intrucat va fi greoi de citit.

Una din cele mai frecvente greseli pe care o fac firmele ce apeleaza la promovare prin pliante este necunoasterea pietei tinta vizate. Trebuie identificat foarte bine sectorul de populatie la care va ajunge flyerul, trebuie gasit raspuns la intrebarea “Se merge pe nivel local, regional sau la nivel de tara?”. Daca se vizeaza un intreg oras ori nivelul national, desigur pliantul va fi generic, va avea aceeasi structura si mesaj pentru intreaga populatie vizata. In momentul in care se vizeaza insa doar o anumita zona, spre exemplu un cartier dintr-un oras, promovarea poate fi orientata specific pe acea zona, mesajele personalizate corespunzator, pentru ca impactul sa fie maxim.

Foarte important este sa se aleaga si o firma ce ofera servicii complete. Simpla tiparire a flyerelor nu este suficienta, la fel cum nu este suficienta nici realizarea conceptului grafic fara tiparirea acestora. E-flyere ofera servicii complete, dupa cum se poate vedea si pe site-ul e-flyere.ro, de la realizarea conceptului grafic pana la tiparire si chiar distributie. In acest fel orice business apeleaza la astfel de servicii le gaseste foarte multumitoare, se realizeaza pliantul sau flyer-ul exact dupa specificatiile dorite, se printeaza in numarul dorit de exemplare si apoi se distribuie exact in zona dorita. Varianta rentabila si eficienta de promovare, un flyer ramane inca o optiune viabila pentru orice afacere care doreste sa isi faca mai bine cunoscute catre public serviciile si produsele oferite.

 

S-ar putea să-ți placă și...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *