dans hip-hop
Cursuri Diverse Sport

Sfaturi pentru cursuri de dans hip-hop

Daca te gandesti sa te alaturi unui astfel de curs de dans pentru a invata ceva miscari noi, s-ar parea ca ai noroc. Acest stil castiga tot mai multa popularitate, ceea ce inseamna ca tot mai multe scoli de dans ofera astfel de cursuri. Inainte de a te inscrie insa trebuie sa ai in vedere cateva lucruri.

Spre deosebire de alte cursuri de dans, dansatorii in stilul hip-hop nu au restrictii in ceea ce priveste imbracamintea. Singurul lucru care conteaza este confortul, este chiar indicat ca hainele sa fie cat mai largi pentru a permite corpului sa respire si pentru a se putea face acele miscari ample necesare. Majoritatea opteaza pentru pantaloni de trening, tricouri, haine largi dar si comode. Miscarile facute sunt uneori periculoase, pot aduce vanatai sau julituri, de aceea este recomandata purtarea de pantaloni in locul sorturilor.

Daca esti un dansator cu experienta si in alte stiluri de dans, cunosti foarte bine care este si importanta incaltamintei in dans. Pentru stilul de dans hip-hop din nou accentul cade doar pe confort. Trebuie sa porti ceva ce te face sa te simti bine, incaltaminte care sa nu te stranga sau sa fie prea larga. Trebuie sa iti permita sa faci miscari libere, sa aiba aderenta buna la suprafata pe care dansezi, pentru a evita eventualele accidentari.

Avantajul acestui stil de dans este ca este si foarte distractiv. Rutinele de dans, miscarile le poti exersa chiar si acasa, doar de distractie sau pentru a te perfectiona. Trebuie sa tii minte un lucru: acest stil de dans este si se doreste a fi un stil de dans distractiv. Asadar distreaza-te, danseaza, simte-te bine, chiar daca instructorul de dans mai vine si te mai corecteaza sau iti face observatii. Principalul este sa te simti confortabil, sa porti hainele si incaltamintea potrivita, in rest nu ai nevoie decat de muzica si de vointa.

S-ar putea să-ți placă și...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *