Auto

Aviz detinatorilor de Skoda – piese si accesorii ce pot fi cumparate de la centrele de dezmembrari

Masinile Skoda, indiferent despre ce model vorbim, sunt fiabile. Apreciate de un public larg, acestea se intretin relativ usor. Unii ar spune despre Skoda Octavia II ca este chiar una din cele mai populare masini pe drumurile din tara.

Ca la orice alt tip de masina si de aceasta data vorbim despre plusuri si minusuri, in raport cu interesul si confortul fiecaruia. Spre exemplu, la masinile Skoda una din cele mai frecvente situatii este problema radiatorului care scapa freon sau a compresorului de clima. Altii se plang de etrierii rotilor, ce se blocheaza. O alta problema frecventa si care apare si in timp de la uzura este cutia automata, sensibila la ulei sau cand vine vorba de interiorul masinii – apar zgomote, elementele de interior nu mai sunt fixe, stabile.

Piese mai bune ca cele aftermarket, la Wolcar

In general, centrele de dezmembrari sunt vanate la propriu pentru ca aici pot fi gasite piese care in mod normal sunt scumpe daca sunt achizitionate din magazine. Sunt originale si in unele cazuri nu isi arata uzura. Nu vorbim deci despre consumabile.

La Wolcar sunt usor de gasit piese pentru Skoda si nu numai. Cu un filtru practic, alegand tipul de masina si anul de fabricatie, descoperi rapid toata gama de produse. Vei gasi aici elemente de caroserie, climatizare, electrice, interior, pentru motor sau transmisie. Gasesti stocul pentru fiecare in parte precizat inainte de a accesa categoria de produse. Pentru Skoda gasesti spre exemplu inclusiv airbag-uri, motoare sau clapete de acceleratie.

Ce trebuie sa stii inainte de a comanda: poti cere consiliere, intrand in contact cu reprezentantii Wolcar. Poti comanda online, iar coletul iti va fi trimis acasa sau il poti ridica de la sediu, daca esti din Craiova. Orice ai comanda, va fi testat in prealabil pe bancul de lucru si vine la pachet cu garantie de 3 luni. Fii atent, unele piese pot fi doar compatibile cu mai multe modele de masini.

Pretul este evident un motiv de incurajare pentru  a cumpara astfel de piese. Poti insa sa faci si comparatii de avantaje cu ofertele aftermarket. In mod cert iti va conveni sa alegi piesa originala, la mana a doua, mai cu seama pentru ca vorbim de o masina la mana a doua de asemenea.

Acceseaza pagina oficiala pentru a descoperi ofertele.

S-ar putea să-ți placă și...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *