La palavre

Spoturi captivante

Acum cativa ani de zile am fost pentru prima oara cand am urcat pe TNB. Cum am ajuns si de ce si pentru ce va zic imediat. Era o zi calduroasa de vara si ne-am dat intalnire in oras la o bere, la un suc. Am zis sa mergem in centru vechi al Bucurestiului, un loc care nu prea imi place, nu din cauza cladirilor cu arhitectura deosebita cin din cauza stadiului lor de deplorare si a oamenilor care locuiesc in zona respectiva.

Dupa o ora de colindat prin centru vechi in cautarea unei mese unul din grup a propus sa mergem pe TNB. Ce inseamna TNB ? Teatru National Bucuresti. Cativa dintre noi printre care si eu am intrebat cu ce scop sa mergem pe acoperisul unei cladiri cand noi cuatam o terasa. La care tipul ne-a zis ca suntem tare prosti, sa il urmam si vom descoperi ce este acolo.

Am intrat, am urcat pana la ultimul etaj unde am ajuns mai mult in patru labe si cand am iesit pe usa toti am ramas cu gura cascata . Aici exista o terasa foarte frumoasa cu specific rustic. Am cautat o masa, aceasta nu s-a lasat mult cautata. Locul era plin de oameni care dansau , se distrau sau vizionau filme de prezentare sau mai bine zis diverse reclame , vazute si nevazute la tv.

Am observat ca aceste filme erau semnate 3D Art, filme de prezentare 3D Art Studio , o strategie de marketing foarte buna sa difuzezi astfel de reclame la o terasa pe un ecran gigant.

Reclamele au fost bine gandite si alese pentru distributia in acea locatie, asta inseamna un PR bun , asa iti faci clienti si convingi lumea sa faca consumatie. O astfel de reclama am de fapt hai sa  le zicem filmulete de prezentare , astfel de filme de prezentare am mai vazut la ziua portilor deschise(noaptea muzeelor), cand am mers sa vizitam Casa Poporului. Cineva foarte inteligent a avut ideea sa monteze cateva video poiectoare si sa difuzeze diverse spoturi publicitare la care lumea sa se uite in timp ce statea si astepta la coada kilometrica. Ca si la TNB aceste spoturi nu par ca cele de la tv, seci, ele iti capteaza cumva atentia, sunt cumva comice astfel facand omul sa se uite la ele, sa il scoata din starea in care era si sa fie atent la spotul respectiv.

Am cam deviat de la poveste, iesirea noastra, care s-a inchieat dupa cateva ore de distractie, vizionare si barfe. Acest loc clar il voi mai frecventa pentru ca sigur gasesc un loc unde sa ma asez si nu imi pierd vremea uitandu-ma la cladirile cum stau sa cada peste noi.

S-ar putea să-ți placă și...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *