La palavre

Suportul de brad

Azi parca vad ca incepe goana dupa brazi si sigur preturile vor exploda. Eu mi-am luat brad acum doua zile, am fost la cei care vin cu camioanele si le vand la colt de strada, aveau preturi criminal de mari. Brazi ii vindeau de la 100 de lei la 300 de lei si nu era gata impodobit in bani astia asa ca am zis, pas si am plecat catre dedeman si carrefour.

In drum spre carrefour, m-am oprit la bricostore pentru ca am vazut ca aveau brazi la pret foarte bun, 70 de lei, de aici am cumparat bradul si am zis ca am nevoie si de un suport asa ca am plecat catre dedeman.

Ajuns acolo am intrat in magazin si m-am oprit direct la articole de gradina. Am vazut cativa suporti dar dintre toti doar unul se incadra pentru ce aveam eu nevoie. Problema cu pretul in schimb, lipsea asa ca am luat suportul si am cautat un angajat pentru a ma lamuri. Intr-un final dau de unul si il intreb cant e suportul la care el imi raspunde ca cel din mana mea pentru ca are 4 suruburi costa 100 de lei.

Am lasat suportul si am plecat acasa iar pe post de suport am luat roata de rezerva, iar bradul in voi baga in mijlocul ei pe gaura din centru, cea de ghidaj.

S-ar putea să-ți placă și...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *