Blog8
Diverse

Sursa de informatii IT: etutoriale.net

Uneori, este greu sa dai peste un blog de calitate, unul care sa fie intretinut bine si care sa te faca sa astepti cu nerabdare urmatoarea postare. Daca ceea ca va spun vi se pare exagerat, inseamna ca nu ati dat inca peste un astfel de blog, ci doar peste unul dintre acele bloguri facute ca sa mai treaca timpul – hey, adica blogul meu e plictisitor? Lasand asta la o parte …

Am dat mai de mult peste un blog foarte bun, cu tematica IT: etutoriale.net Am vrut sa scriu mai repede de el aici, insa a avut o perioada de inactivitate. Acum s-a intors cu forte proaspete si postarile sunt de cateva ori pe saptamana, asa ca se pare ca s-a intors pe drumul cel bun.

Blogul vorbeste despre diverse teme, precum securizarea programului wordpress, aplicatii pentru recunoasterea formelor, conceptul programarii orientate pe obiecte, diverse informatii despre inimicii nostri (virusi, worms si trojans), PHP si MVC, avantajele jocurilor video, despre Moz si spam – acestea nu sunt  decat cateva dintre postarile din luna in curs, luna iulie. Mergand mai in urma, descoperim ca blogul are cam aceeasi tema si pare sa se bucure de o oarecare popularitate, aflandu-se in continua crestere.

Imi place si interfata acestuia, fiind usor de utilizat, chiar si daca nu ai destula experienta in domeniul computerului, acest lucru fiind unul care ma intereseaza in mod special; nu pentru ca nu m-as descurca eu, ci pentru ca sunt de parere ca toate siturile web si blogurile trebuie sa fie accesibile oricui, de la cel invatat pana la invatat. Daca nu iti faci blogul sau situl web accesibil din prima utilizare pentru cineva care nu se pricepe la computere, inseamna, pur si simplu, ca nu-ti pasa de cititorii tai.

Deci, daca ai nevoie de o sursa temeinica de informatii din domeniul IT, ai gasit cu ce sa-ti pierzi timpul acum.

S-ar putea să-ți placă și...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *