Retail Sfaturi

Ti-am dat un inel … personalizat de mine

Ce poate fi mai plictistitor decat sa intri intr-un magazin, din care sa alegi pur si simplu inelul care ti se pare mai frumos, pentru a-l face cadou viitoarei logodnice? Nu zic ca gestul isi pierde din valoare daca se opteaza pentru aceasta varianta, dar hai sa fim sinceri – este cea mai comoda varianta, dar si cea mai rece, impersonala.

Cum ar fi sa se opteze pentru ceva mult mai interesant, dar si mai provocator din punct de vedere estetic? Nu ar fi o idee deloc rea, mai ales cand exista posibilitatea sa se faca un asemenea gest impresionant, doar printr-o simpla comanda plasata pe internet.

Stiu, s-ar putea sa vi se para putin cam ciudata aceasta introducere, care nu pare sa va spuna prea multe. Dar uite ca va explic in urmatoarele randuri cum functioneaza mai exact. Din intamplare am dat si eu peste urmatorul site: www.diamag.ro, care parea in prima faza sa comercializeze inele de logodna deja create.

Mare mi-a fost mirarea sa vad ca, de fapt, cumparatorul este cel care se ocupa de foarte multe dintre aspectele ce tin de crearea unei astfel de bijuterii. Acesta are posibilitatea de a alege in prima faza montura, ca mai apoi sa opteze pentru diamantul dorit (sau pentru cel pe care si-l poate permite), si intr-un final, sa dea comanda de inel.

In cazul monturii exista doua mari criterii de alegere, metalul pretios si modelul propriu-zis al monturii. Astfel, se poate crea un inel superb din aur alb, aur galben sau roz. In cazul modelelor de inele alegerile sunt mai mult decat variate. Astfel, se poate alege din peste 50 de modele diversificate, pentru stilul fiecarei purtatoare in parte.

Alegerea diamantului se face si ea in functie de mai multi factori, care tin de estetica, dar care pot sa influenteze si calitatea acestuia. Primul criteriu este forma diamantului, care poate fi rotund, princess, oval, marquise, pear, heart, cushion, dar si emerald. Apoi, taietura diamantului este cea care face diferenta de cele mai multe ori, care are mai multe trepte de calitate: fair, good, very good, excellent. Culoarea, de asemenea, este importanta. Transparenta diamantului este cea care dicteaza calitatea acestuia de cele mai multe ori.

Caratele sunt insa cele care influenteaza pretul diamantului, dar si uimirea de pe fata viitoarei partenere de viata. Pentru cei care inca nu cunosc criteriile de alegere ale unui diamant de calitate, Diamag ofera un ghid complet, care sa confirme sau nu celui care achizitioneaza inelul ca a facut cea mai buna alegere in cazul pietrei pretioase alese.

In plus, Diamag ofera certificare pentru toate diamantele, in asa fel incat sa nu existe niciun fel de problema legata de calitatea alegerii in sine. Toate certificarile sunt de tip GIA, adica sunt efectuate de Institutul American de Gemologie.

Ce rost mai are sa stai? Surprinde-ti iubita cu un inel care sa aiba un design spectaculos si stai fara grija pentru ziua de maine, caci este cat se poate de autentic si de valoros!

S-ar putea să-ți placă și...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *