La palavre

“Tocmai.ro” o mare teapa

Aveam ceva la vanzare pe net, cu “livrare gratuita” . La scurt timp a aparut si cumparatorul, am discutat pretul, despre produs iar omul a zis ca il cumpara. Mi-a dat adresa pentru expeditie ca sa ii pot trimite produsul.

Dupa discutia telefonica am inceput sa ii completez omului tichetul pentru expeditie, bag eu acolo datele mele, ajung la ale cumparatorului si cand sa dau finalizeaza aimi apare ca am de plata 13lei + tva. Mi-am zis ma poate ceva nu e bine, poate nu au sediu fan courier acolo unde ajunge coletul .. dar nu prea avea cum tocmai in Iasi sa nu aiba fan courierul sediu. Am verificat pe net si aveau chiar mai multe sedii. Mi-am zis ma poate am bagat ceva gresit, sa repetam pasi. La fel 13lei de plata + tva . Am pus mana pe telefon si ii sun pe cei de la TOCMAI.RO, imi raspunde o cucoana careia ii spun toata intamplarea si imi zice :

-Da, este bine.

eu – Pai de ce ziceti ca e bine din moment ce transportul este gratuit iar eu am de plata

-Pai da, transportul produsului este gratuit, dar al banilor dumneavoastra nu.

Mi-a picat fata cand am auzit , cum , astia cara si bani fizic, nu e mai usor sa ii trimiti prin 3 comenzi de la calculator … e musai nevoie sa vina fizic aceiasi bani sau nu stiti cum sa mai scoateti bani. Asa ca i-am propus sa mi se puna bani pe card iar ea mi-a zis ca nu se poate, bani vor veni fizic , se vor plimba prin toata tara

Atunci am realizat cat de cretini sunt si cata minciuna e ca sa atraga clienti.

S-ar putea să-ți placă și...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *