t-smart
Diverse La palavre Tehnologie

Ts – un principiu al tehnologiei smart

Probabil ca acum a venit timpul sa vorbim si despre frumusetea gadgeturilor existente pe piata si cum putem face aceasta conversatie daca nu accesand internetul? Tocmai din acest principiu, de a cauta cele mai noi informatii in domeniul tehnologiei am accesat o pagina a unui blog, care la inceput nu parea sa ma atraga: t-smart.eu. Dupa o scurta analiza a blogului am ajuns la concluzia ca este un blog de actualitate, un blog pe care se posteaza informatii cu si despre cele mai noi tehnologii.

Citind cateva articole, am realizat ca informatiile sunt de actualitate, ceea ce m-a facut sa parcurg categoriile blogului T-smart.eu. Am regasit o multime de categorii, de la tehnologie, gaming, diverse, finante, stil de viata si am dat si peste o categorie denumita “fara categorie”.

Drept sa spun m-a uimit aceasta abordare a celor care au intocmit acest blog, tocmai pentru ca T-smart nu poate sa nu detina o categorie denumita astfel. Am dat click pe aceasta categorie si am gasit articole despre medicina, dispozitive de salvare a datelor, despre cum sa iti cumperi haine inteligente si implicit despre cum sa abordezi etica tehnologiei. Interesant mod de abordare!

Pe scurt, T-smart.eu este un blog accesibil, este un blog nou, care iti ofera in pagina principala o casuta de cautare, unde poti sa incluzi cuvinte cheie, titluri sau date de cautare ale unul articol.  Fundalul paginii m-a facut sa imi dau seama ca acest blog merita recunoscut, plus ca in partea dreapta are ceea ce se numesc Articole recente, Comentarii recente si Arhive, sortate de la cel mai nou la cel mai vechi.

Probabil ca citatul de la inceputul blogului “pentru ca mai destept inseamna mai bun” mi-a atras atentia in mod deosebit. Trebuie sa ai mai multa creativitate pentru a mentine un blog precum t-smart.eu pe linia de plutire si sa te asiguri ca se bucura de vizitatori, timp in care sa furnizeze constant si informatii utile pentru internauti.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *