Diverse La palavre

World is House of Music

Din ce in ce mai multi oameni asociaza timpul liber sau petrecerea orelor de munca intr-un mediu placut, cu muzica. World is House of Music este un blog unde poti gasi cele mai tari lucruri in materie de muzica, si ce influenta poate avea muzica asupra ta. Aici poti gasi articole de la cei mai buni compozitori de muzica clasica ai lumii, dar si articole care iti spun cum te poate ajuta muzica sa te vindeci- atat de durerea fizica, cat si de cea psihica.

Prin natura sa, World is House of Music este un blog care atrage pe cei tineri, pasionati de muzica, si nu numai. Din cauza ca muzica a devenit un instrument de comunicare si de exprimare in randul tinerilor, acest blog este o cale buna de a gasi inspiratie atunci cand simt nevoie.

Continutul articolelor este unic si curat, articolele referindu-se strict la tema abordata in titul lor. Daca e sa vorbim de primul impact cu blog-ul World is House of Music, primul lucru care se poate observa este culoarea. Rosul- care este culoare pasiunii si a iubirii- este o culoare care atrage foarte multi vizitatori, mai ales pe cei care sunt, intr-adevar pasionati de muzica. Blog-ul de muzica ofera o cale pentru vizitatorii sai de a se informa cu privire la cele mai bune subiecte in materie de muzica, dar si asupra vedetelor.

Odata cu aspectul se poate observa si structura blog-ului, unde, in dreapta se gaseste un side bar- cu cele mai populare posturi dar si arhiva blogului. In partea de top se intalneste logo-ul blog-ului alaturi de categoriile abordate de site. O bila pozitiva a blog-ului consta in imaginile care insotesc fiecare rezumat de articol, fiind o metoda optima de a atrage din ce in ce mai multi vizitatori. Noutatile sunt pozitionate in dreapta astfel incat sa fie la indemana fiecarui cititor. Acesta foloseste sidebar-ul cu articole recente pe care il intalnim la majoritatea blog-urilor.

 

S-ar putea să-ți placă și...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *